Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Θέλει τον Ολυμπιακό ο Νταόπουλος!

 

Μπορεί η περσινή μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ να μην τελεσφόρησε ,ο Νταόπουλος πάντως συνεχίζει να θέλει να ηγηθεί του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον κο Τσεκούρα ο βολιώτης επιχειρηματίας ενημέρωσε και επίσημα τον Ερασιτέχνη πως θέλει να αναλάβει τον Ολυμπιακό στην Γ΄Εθνική.

Ο κος Τσεκούρας είπε αναλυτικά:

«Μία εβδομάδα μετά τη γιορτή των γενεθλίων του Ολυμπιακού Βόλου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Γιάννη Νταόπουλο, για τον οποίο είχαμε ακούσει πέρυσι ότι ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μου είπε, ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν το καλοκαίρι, δεν μπόρεσε να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών στο όνομά του.

Δεν ενδιαφέρθηκα να ρωτήσω το γιατί, καθώς τα θέματα αυτά ήταν της διοίκησης της ΠΑΕ και δικά του. Μου εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει την προσπάθειά μας και να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου. Το συζήτησα με τη διοίκηση και γτου ζήτησα να μου στείλει ένα mail, στο οποίο να αναφέρει την επιθυμία του να ηγηθεί του Ολυμπιακού. Το mail το έλαβα και αναφέρει τα εξής: «Εγώ ο Ιωάννης Νταόπουλος επιθυμώ να είμαι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου»

Αναμένεται να έρθει στον Βόλο 15 με 20 Ιουλίου και θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας και τον τρόπο που θα βοηθήσει. Θα καθίσουμε ως διοίκηση να  συζητήσουμε μαζί του για να πάρουμε την καλύτερη για τον σύλλογο.

Είπε, επίσης, ότι μόνος του δεν είναι δυνατόν να σηκώσει όλο το βάρος. Χρειάζεται και η βοήθεια του κόσμου. Οι φίλαθλοι να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα χειρίζεται τα πράγματα. Θα είμαστε σε συχνή επαφή μαζί του.

Αν δεν υπάρξει ομαδική δουλειά, βοήθεια από την πόλη, από τους φιλάθλους με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας και την προσέλευσή στο γήπεδο, το πρόβλημα θα είναι μεγάλο. Η εποχή που ένας θα βάζει τα χρήματα έχει περάσει. Το μυστικό είναι όλοι μαζί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν. Είμαστε συναινετικοί, τους θέλουμε όλους μαζί μας και να βρούμε τις λύσεις. Δεν αποκλείουμε κανέναν και θέλουμε να βάλουμε υψηλούς στόχους

Θα παρουσιαστεί άμεσα το οργανόγραμμα και ποιοι θα απαρτίζουν την εκτελεστική επιτροπή, γιατί την ευθύνη της διοίκησης θα την έχει ο Ερασιτέχνης. Η εκτελεστική επιτροπή θα εμπλουτιστεί με κάποια άτομα. Θα μιλήσουμε πρώτα με τον κ. Νταόπουλο, θα οριοθετήσουμε τις υποχρεώσεις του καθενός και από κει και πέρα θα πορευτούμε».


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...