Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Με 4 νίκες σωνόμαστε...!

Εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παραμείνει κατηγορία ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

O Ευριπίδης Τσιμπανάκος ανέφερε στο sporstonoto πως με 12 βαθμούς σε 6 παιχνίδια η ομάδα μπορεί να σωθεί αλλά ότι και να γίνει αποχωρεί από τους ερυθρόλευκους :

«Eξι χρόνια την ομάδα πια,  την πήραμε μία ομάδα  – σφραγίδα, χωρίς τίποτα άλλο περιουσίακο στοιχείο. Και με  χρέη από τις προηγούμενες διοικήσεις. Από το 2016 που η ομάδα μας  σταμάτησε να μετέχει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μπήκα μπροστά και με ανόδους σήμερα, το 2022, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στην Σούπερλιγκ 2 και  με μηδαμινά μάλιστα έσοδα για  δύο χρόνια, λόγω COVID”.

Με μεγάλες θυσίες η ομάδα μας θα δώσει τη μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία έως το τέλος. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αφήσει μια παρακαταθήκη,  ένα προπονητικό κέντρο με τρία γήπεδα φυσικού χλοοτάπητα στην εκάστοτε διοίκηση που θα αναλάβει, είτε ο επενδυτής, είτε ο Ερασιτέχνης θα είναι αυτός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι  εγώ θα αποτελέσω  παρελθόν με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο κύκλος έκλεισε μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου  στον σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου και με πόλεμο… απεριόριστο από παντού και το χειρότερο  μέσα από  τον Βόλο και όλοι  καταλαβαίνετε τι εννοώ. Θα παλέψουμε  πάντως μέχρι το τέλος για να σωθεί η ομάδα και να το σημειώσετε παρακαλώ αυτό.  Απο τα 6 ματς που μένουν,  αν πάρουμε τα 4 έχουμε σωθεί. Εγώ πάντως θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας, ακόμη και από μακριά,  όπου και όποτε  αυτή με χρειαστεί….”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...