Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Τζάμπα ήττα από Αναγέννηση!



Άδικη ήττα υπέστη από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα μας χωρίς να πιάσει καμία ιδιαίτερη απόδοση δεν ήταν χειρότερη από την τρίτη στο πρωτάθλημα Αναγέννηση που δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την βαθμολογική της θέση.

Οι φιλοξενούμενοι αν και βαθμολογικά αδιάφοροι έπαιξαν σκληρά και τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες ,ενώ αν δεν είχαν «πρίμα» διαιτησία θα έπρεπε να είχε αποβληθεί κι άλλος παίκτης .




Ο Βούζας παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς και Στάμου και τον Σκοπελίτη ως  αριστερό αμυντικό και τον Γραικό ως δεξιό.
Ο Ντιαμπί με τον Μάνγκα  ήταν αμυντικά χαφ ενώ κεντρικά έπαιξε ο Κότος με Βερνάρδο και Ξύδα στα πλάγια. Το τέρμα υπερασπίστηκε ο Βούγιοβιτς ενώ φορ ήταν ο Γκαργκαλατζίδης.

Η ομάδα μας και πάλι είχε τις γνωστές αδυναμίες της. Πολύ κακή στις μεταβιβάσεις , με τον γνήσιο επιτελικό μέσο να λείπει και πάλι από το παιχνίδι και να μην μπορεί να μοιραστεί η μπάλα σωστά από το κέντρο και μετά.Η Αναγέννηση πάντως δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση το μπάτζετ της.Πέτυχε ένα γκολ σαν όλα αυτά τα αδιάφορα που δέχεται ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι , στην προκειμένη περίπτωση ένα πλασέ εκτός περιοχής που δεν ξέρουμε αν ξεγέλασε εμάς που το βλέπαμε απέξω ή τον Βούγιοβιτς που φάνηκε να έχει την γωνία του σουτ, και έπειτα δεν έκανε φάση.
Περιορίστηκε στο να «καταστρέφει» το παιχνίδι του αντιπάλου ,κάτι όχι και εξαιρετικά δύσκολο στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός.
Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες ,πολύ περισσότερες από την φιλοξενούμενη ,για να ισοφαρίσει αλλά Βερνάρδος και Ξύδας δεν είχαν σωστά τελειώματα σε δύο μεγάλα τετ α τετ.

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Βούγιοβιτς, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Ντιαμπί (87’ Ασαμόα), Μάνγκα, Ξύδας, Κότος (46’ Κουντουριώτης), Γκαργκαλατζίδης (57’ Σιαφά), Βερνάρδος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος, Σταμόπουλος, Λαρρέα, Δημούτσος, Λαγός, Πλέγας, Αθανασιάδης (46’ Γκίνη), Μπενγκόα (73’ Μανιός), Μπραμπίγια (88’ Μπάλλας)



Κάρτες:  13' Κότος 33' Σκοπελίτη, 85'΄Ξύδας - 9' Λαρρέας 60' Πλέγας .66' Μπενγκοά , 86' Πλέγας , 92' Λαρρέας

Ο «κόραξ» του αγώνα
O Κακουλίδης ήταν πολύ κακός σε ενα ευκολο 

Μας άρεσε....

Δεν ξεχώρισε για μία ακόμα φορά παίκτης του Ολυμπιακού


Δεν μας άρεσε...
 
Ο Βερνάρδος στάθηκε μοιραίος παίκτης αφού μεν από το μη μαρκάρισμά του στον Σταμόπουλο βγήκε η ασίστ του γκολ ενώ στο τέλος του πρώτου μέρους έχασε τετ α τετ από τα άχαστα.


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Είπαν:


Βούζας: ««Βάσει της εικόνας που είχαμε και της απόδοσης σε σχέση με τις δυο ομάδες, νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Χωρίς καθαρή ευκαιρία, η Αναγέννηση μας κέρδισε γιατί ήταν πιο αποτελεσματική. Εμείς βρεθήκαμε 2-3 φορές κοντά στο να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά δεν κατορθώσαμε να κάνουμε τη σωστή τελική ενέργεια, και να μετουσιώσουμε την ευκαιρία σε γκολ. Μας αφήνει πολύ στενοχωρημένους το αποτέλεσμα, γιατί αν είχαμε ένα θετικό θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σίγουρα είναι πισωγύρισμα αυτό το αποτέλεσμα. Κρατάμε κάποια θετικά στοιχεία του παιχνιδιού, ότι μπορέσαμε δηλαδή και αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, χωρίς στην ουσία να κινδυνεύσουμε, εκτός από 1-2 φορές. Είχαμε κι εμείς 2-3 ευκαιρίες και κάποιο πέναλτι θα μπορούσε να μας δοθεί. Όμως το αποτέλεσμα μετράει και δυστυχώς για εμάς είναι η ήττα και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Νομίζω ότι ήταν πολύ μεροληπτικός ο διαιτητής και ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάποια σφυρίγματα, ή να μην είχε σφυρίξει κάποια φάουλ που έκοβαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Δεν πρέπει να σταθούμε σ’ αυτό, αλλά στη δική μας παρουσία και απόδοση και στο ότι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα, παρά τις ευκαιρίες που είχαμε. Αυτό είναι το ουσιαστικό και πρέπει να δούμε πώς θα το βελτιώσουμε».

Αν θυμηθείτε μία πάσα του Σκοπελίτη στον Βερνάρδο, ήταν επιπέδου… Champions League! Ήταν ακριβώς στην πλάτη της άμυνας, με πολύ καλή κίνηση του Βερνάρδου, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη σωστή υποδοχή. Αυτό είναι θέμα ικανότητας. Η πάσα βγήκε καλά και σωστά με μεγάλη ακρίβεια, αλλά δυστυχώς ο αποδέκτης της μπάλας δεν έκανε τη σωστή ενέργεια τη δεδομένη στιγμή, όντας τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτά λέω ότι πρέπει να βελτιώσουμε, είναι θέμα ικανοτήτων και ίσως ψυχολογίας. Και στο τέλος είχαμε δύο σέντρες χωρίς να υπάρχει παίκτης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, και ο Ξύδας βγήκε τετ-α-τετ και δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, αν και ήταν και καλή η απόφαση και η ενέργεια του τερματοφύλακα. Ξαναρχόμαστε όμως πάλι στα ίδια, παίρνουμε μόνο τις καλές εντυπώσεις και τίποτα από βαθμούς. Τετάρτη είναι παιχνίδι επιβίωσης, είναι εξάποντο και όχι τρίποντο. Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερη απόδοση και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Αμανατίδης: «Έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και οι δύο ομάδες το ήθελαν για διαφορετικούς λόγους. Ήμαστε πιο ψύχραιμοι, καταφέραμε και βάλαμε ένα γκολ και με την εμπειρία που έχουμε διατηρήσαμε το προβάδισμα.Εγώ στον Ολυμπιακό Βόλου έχω δουλέψει. Για εμάς τους προπονητές μιλούν τα αποτελέσματα. Αφήνω τη δουλειά μου στον Ολυμπιακό Βόλου στην κρίση του κόσμου του. Έχω δουλέψει σ’ αυτήν την πόλη νομίζω με πολύ μεγάλο πάθος, και στη Νίκη και στον Ολυμπιακό. Δεν θα πω εγώ τι έκανα, τα αποτελέσματα το λένε. Ας εκτιμηθεί, ή όχι αυτό είναι θέμα του κόσμου».


 


 


Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 1000 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες της Νεάπολης.Ανάμεσά τους και 40 της Αναγέννησης Καρδίτσας
  • Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει ότι οι παίκτες οφείλουν να πάρουν νίκες, αρχής γενομένης την Τετάρτη απέναντι στον Πιερικό. Συγκεκριμένα τονίζει ότι:  «Ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Με τον παλμό τους ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.Χάθηκε σήμερα μία «μάχη», όμως ο… πόλεμος συνεχίζεται. Έχουμε μπροστά μας 13 ακόμη τελικούς και τίποτα δεν είχε κριθεί. Όλοι στον Ολυμπιακό δηλώνουμε, πως θα παλέψουμε με πάθος μέχρι τέλους για τη παραμονή στην κατηγορία και είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε. Το μυαλό όλων και η προσοχή στρέφεται, πλέον, στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Ένα παιχνίδι… έξι πόντων, το οποίο οι παίκτες μας οφείλουν να το κερδίσουν. Ενωμένοι και δυνατοί συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου. Πάμε δυνατά…».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...