Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ισοπαλία σαν ήττα!


Ο Ολυμπιακός πήρε ,παρά τις απουσίες του , έναν βαθμό στην Αριδαία αλλά η συγκεκριμένη ισοπαλία μάλλον ισοδυναμεί με ήττα αφού απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την σωτηρία.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο Ολυμπιακός απέχει πλέον απέχει 5 βαθμούς από Πιερικό και Απόλλωνα Λάρισας και η υπόθεση σωτηρία είναι ακόμα πιο δύσκολη.





Ο Καβακάς παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Μαρκοπουλιώτη και Παπακώστα και ως λίμπερο μπροστά τους τον Κόλα.Ως πλάγια μπακ - χαφ αγωνίστηκε στα δεξιά ο Βερνάρδος και στα αριστερά ο Σκοπελίτης ενώ Μάνγκα και Ντιαμπί ήταν τα αμυντικά χαφ.Ο Κουντουριώτης αγωνίστηκε μπροστά τους ως κεντρικό χαφ και οι Σιαφά και Ξύδας ήταν σε θέση φορ με τον Ξενοδόχοφ να είναι στην εστία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός αναλογικά των απουσιών που είχε ,της δεινής βαθμολογικής θέσης του αλλά και των δυνατοτήτων που έχει αποδείξει πως έχει η ομάδα αγωνίστηκε καλά.
Δυστυχώς στην φετινή χρονιά έχουμε φτάσει να λέμε πως είναι επιτυχία μία ισοπαλία απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας .Το ζητούμενο όμως ,που είναι η αποφυγή του υποβιβασμού ,πλέον απέχει όλο και περισσότερο , αφού ο Πιερικός μετά την νίκη του επί του Απόλλωνα Λάρισας απέχει 5 πόντους από τον Ολυμπιακό.
 
Η ομάδα μας λοιπόν είχε αναλογικά μεγαλύτερη αγωνιστικότητα και διάθεση ,σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό των δύο προηγούμενων παιχνιδιών.
Ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα μας  δεν κινδύνεψε μεν ,αλλά δεν είχε και τις δυνατότητες να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πάρει το τρίποντο.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν μία ευκαιρία για να «κλέψουν» το ματς που όμως δεν μετουσιώθηκε καν σε τελική προσπάθεια ,όταν στο 93΄ο Βερνάρδος βρέθηκε σε θέση βολής μετά από μπαλιά του ΝτοΣάντος αλλά έχασε την ισορροπία του και δεν μπόρεσε να κάνει καν το σουτ.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς (76′ Πατσιαβούρας), Σουλιώτης (18′ λ.τρ. Σέχου), Πρίκας (46′ Γιαλαμούδης), Ρουσσάκης, Ασλαμπάλογλου (60′ Τριανταφυλλάκης), Ζαχαρός (76′ Κέρθι), Κολλαράς, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοφ, Ντιαμπί, Μάνγκα, Σιαφά, Βερνάρδος, Κόλα, Κουντουριώτης (76′ Ντος Σάντος), Μαρκοπουλιώτης, Ξύδας (90+3′ Γκαργκαλατζίδης), Παπακώστας, Σκοπελίτης.



Κάρτες:  

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Τάσης δεν σφύριξε καλά τον Ολυμπιακό ,χωρίς να έχει φάση που αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μας .

Μας άρεσε....

Ο Κόλα που επιτυχώς έπαιξε για πρώτη φορά ως το παλιό κλασσικό λίμπερο

Δεν μας άρεσε...
 
Η επιθετική δημιουργία της ομάδας μας ήταν για έναν ακόμα αγώνα μηδαμινή


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Καβακάς: «»


Τυριακίδης: «».


 


 


Μικρά&πικάντικα


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...