Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Επιτέλους τρίποντο!


 Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 τον ΠΑΟΚ Β΄με δύο γκολ του Ξύδα και ένα του Φιλίποβιτς και επέστρεψε μετά από καιρό στις επιτυχίες.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και άξιζε της νίκης που τον έφερε σε απόσταση βολής τριών βαθμών από την «σωτήρια» 13η θέση και συνεχίζει να ελπίζει!



Ο Βούζας παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς και Στάμου και τον Σκοπελίτη ως  αριστερό αμυντικό και τον Γραικό ως δεξιό.
Ο Ντιαμπί με τον Μάνγκα  ήταν αμυντικά χαφ ενώ κεντρικά έπαιξε ο Ξύδας με Βερνάρδο και Κουντουριώτη στα πλάγια.Το τέρμα υπερασπίστηκε ο Ξενοδόχοφ ενώ φορ ήταν ο Γκαργκαλατζίδης.

Η ομάδα μας είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και ένα μέτριο ως κακό στο δεύτερο.Η ομάδα μας σκόραρε μόλις στο 3' με τον Ξύδα να κάνει το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ταλιχμανίδη, στη συνέχεια να χτυπάει στην πλάτη του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και να καταλήγει στα δίχτυα.

Από μία στατική φάση, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 26′. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε, με τον Παναγιώτου να κάνει με σουτ το 1-1.
Η ομάδα μας αντέδρασε γρήγορα και σημείωσε 2 γκολ πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Ξύδα με σουτ μετά από ωραίο συνδυασμό και τον Φιλίποβιτς από κόρνερ του Κουντουριώτη.

Στο β΄μέρος η ομάδα μας οπισθοχώρησε και δεν είχε κάποιο πλάνο να απειλήσει τους φιλοξενούμενους στην αντεπίθεση.Ο Ξενοδόχοφ κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό με 2-3 εξαιρετικές επεμβάσεις ενώ στο δημιουργικό κομμάτι η ομάδα μας δεν έδειξε σχεδόν τίποτα.

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Ντιαμπί (68′ Κόλα), Μανγκά (68′ Ντος Σάντος), Ξύδας (73′ Μαρκοπουλιώτης), Κουντουριώτης (73′ Σιαφά), Γκαργκαλατζίδης (54′ Κότος), Βερνάρδος

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης (46′ Πανίδης), Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής (37′ λ.τρ. Γρόσδης), Γαϊτανίδης (69′ Φασίδης), Τσοπούρογλου, Σμυρλής (46′ Τζίμας), Γκορντεζιάνι (46′ Τάχατος)



Κάρτες:  

Ο «κόραξ» του αγώνα
O Στάμος δεν είχε θέματα....

Μας άρεσε....

Ο Ξύδας παίρνει τον τίτλο του MVP και ελπίζουμε να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που του αναλογεί.


Δεν μας άρεσε...
 
Η εμφάνιση του β΄μέρους που δεν καταλάβαμε αν οφειλόταν στο άγχος για το αποτελέσμα ή στην ελλιπή προετοιμασία λόγω του covid που ταλαιπώρησε κάποιους παίκτες.


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Είπαν:

Βούζας: «Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Δεχθήκαμε πίεση αλλά ευτυχώς είχαμε πετύχει τρία τέρματα που μας έδινε μία ευχέρεια να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Αλλά ξαναλέω ότι όλα είναι στο χέρι μας και ότι ως ομάδα έχουμε τις δυνατότητες να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είναι η πρώτη φορά που παίξαμε σχεδόν πλήρεις και είχαμε και χρόνο να δουλέψουμε. Νομίζω ότι κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα.
Κάναμε την ανάλογη διαχείριση ενόψει και του αγώνα της Κυριακής γιατί υπάρχουν παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς και πρέπει να προσέχουμε για να μην τους επιβαρύνουμε περισσότερο και δώσαμε σε κάποια παιδιά την ευκαιρία να παίξουν και να δείξουν αν μπορούν να σταθούν σ’ αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Όχι κάποιοι, αλλά όλοι χρειάζεται να βελτιώσουν αρκετά πράγματα, και μπορούν να παρουσιαστούν καλύτεροι. Αυτό γίνεται μόνο μέσα από τη δουλειά πάνω στα λάθη τους. Το ρόστερ της ομάδας δίνει τη δυνατότητα να δούμε το μέλλον καλύτερα.O Ξύδας είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας έλειψε αρκετά. Ευτυχώς είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Σίγουρα έχει έλλειμμα φυσικής κατάστασης αλλά στον χρόνο που χρησιμοποιήθηκε ήταν πολύ καλός και ήταν και αυτός που καθόρισε το παιχνίδι. Αλλά θέλουμε να έχουμε κι άλλους τέτοιους ποδοσφαιριστές, που να πάρουν το μερίδιο που τους αναλογεί στη συνολική απόδοση της ομάδας, ενόψει δύσκολων αγώνων.
Ο Ξενοδόχοφ είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, εγνωσμένης αξίας και μας βοήθησε πάρα πολύ και ελπίζουμε να το κάνει και στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ανάγκη από έναν καλό τερματοφύλακα που θα δώσει λύσεις εκεί που κάποιοι δεν μπορούν».


 


Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 300-400 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες της Νεάπολης


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...