Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Μεγάλο διπλό στα Τρίκαλα!

 Το τρίτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Ολυμπιακός στα Τρίκαλα!

Η ομάδα μας με γκολ των Ντιαμπί και Ξύδα ,πήραν μεγάλο διπλό από τον τοπικό ΑΟΤ και συνεχίζουν να ελπίζουν στην σωτηρία...!




Ο Βούζας παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Μαρκοπουλιώτη και Στάμου και τον Μανάβοφ ως  αριστερό αμυντικό και τον Γραικό ως δεξιό.
Ο Ντιαμπί με τον Μάνγκα  ήταν αμυντικά χαφ ενώ ο Ντος Σάντος έπαιξε πιο μπροστά τους .Οι  Κουντουριώτης, Βερνάρος και Σκοπελίτης ήταν τα τρια επιθετικά χαφ με τον τελευταίο να παίζει πιο μπροστά. Στο β μέρος ο Σιαφά έπαιξε ως καθαρό σέντερ φορ και ο Βερνάρδος γύρισε στα χαφ.Το τέρμα υπερασπίστηκε ο Ξενοδόχοφ.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο παιχνίδι στο 25' με πολύ όμορφο σουτ του Ντιαμπί εκτός περιοχής.Η ομάδας είχε... «προειδοποιήσει» με το σουτ του Βερνάρδου στο 12΄που πέρασε λίγο άουτ.Από την άλλη οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα σε ένα γκολ που η άμυνά μας πάλι κοιμήθηκε ο Ευθυμίου βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος στο δεξί άκρο των ερυθρολεύκων (που φορούσαν και πάλι την μαύρη φανέλα) και πλάσαρε τον Ξενοδόχοφ.Μάλιστα πολύ γρήγορα οι παίκτες των Τρικάλων έφτασαν κοντά στην ανατροπή με τον πορτιέρο του Ολυμπιακού να αποκρούει εντυπωσιακά πολύ κοντινή κεφαλιά του Αγριμάκη.



Ο Ξύδας που επέστρεψε από τραυματισμό και στον οποίον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ελπίζουν να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επίθεση της ομάδας μας , ήταν αυτός που άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού.
Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε στο 68΄από πλάγια θέση αλλά και η κινητικότητα που έδωσε από την μέση και μπροστά.Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έχασε κι άλλες κλασικές ευκαιρίες να τριπλασιάσει τα τέρματά του και συνολικά κέρδισε πανάξια το υπερπολύτιμο τρίποντο που τον ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας.

ΑΟ Τρίκαλα: Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος (72′ Μυλόπουλος), Χειρίτραντας, Πέλκας, Ευθυμίου, Ελευθεριάδης (80′ Αουντίνο).

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Ντιαμπί (86’ Χατζής), Ντος Σάντος (67’ Σιαφά), Μανάφοβ (67’ Κότος), Γραικός, Βερνάρδος, Κουντουριώτης (56’ Ξύδας), Μαρκοπουλιώτης, Μάνγκα, Σκοπελίτης, Στάμου.



Κάρτες:  

Ο «κόραξ» του αγώνα
O Στάμος από την Ηλεία ήταν χωρίς λάθη

Μας άρεσε....

Ο Ντιαμπί μετά από δύο κάκιστες εμφανίσεις ήταν επιτέλους πολύ καλός.Ο Ξύδας έδωσε κίνηση και νεύρο στην ομάδα


Δεν μας άρεσε...
 
Το γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας και πάλι δείχνει έλλειψη στοιχειώδους προσοχής στην άμυνά μας


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Είπαν:

Βούζας: «».

Καβακάς : «

 


Μικρά&πικάντικα
  • Ο Θωμάς Μακρής επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού
  • Τόσο η εμφάνιση των γηπεδούχων .όσο και το 20ευρω εισιτήριο έδωσε το έναυσμα στους λιγοστούς φιλάθλους των γηπεδούχων να ξεσπάσουν στο τέλος του παιχνιδιού κατά του Αιβαζόγλου


 

 

 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...