Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Ανακοινώθηκε ο Γκαργκαλατζίδης!


Ανακοινώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του Γκαργκαλατζίδη στον Ολυμπιακό από τον ΟΦΗ χωρίς...ασπρόμαυρο κασκόλ αυτή την φορά!
Πρόκειται για την τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού.
Να υπενθυμίσουμε πως ήδη αποτελούν παρελθόν οι Να , Χατζηπερπιρίδης , Μπάτροβιτς , Χάσεκ και Ντουάρτε ενώ ακυρώθηκε και η μεταγραφή του Τσίκο!


Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ, του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη. Γεννήθηκε στις 12/4/2000 στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως επιθετικός και αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 δόθηκε από τον «Δικέφαλο» δανεικός στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και μία στο Κύπελλο Ελλάδος.Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος στη μεγάλη κατηγορία, πριν δοθεί δανεικός στη Σούντοβα, ομάδα Α’ κατηγορίας της Λιθουανίας, στην οποία κατέγραψε 12 συμμετοχές και δύο γκολ. Επέστρεψε από τη Λιθουανία στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ και έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...