Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Η γκαντεμιά μας έλειπε...

 Έχουμε που έχουμε ομάδα μέτρια (επιεικώς...) η κακοδαιμονία μας έλειπε....!Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε η ομάδα μας να κερδίσει το τρίποντο στο τελευταίο λεπτό ένα τυχερό αλλά θεαματικό γκολ μας στέρησε δύο ακόμα βαθμούς και ο Ολυμπιακός παραχώρησε οδυνηρή ισοπαλία στον Αλμωπό με 1-1.




Ο Καγιέχα παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς, και Παπακώστα και τον Να αριστερά και τον Σκοπελίτη δεξιά στην άμυνα.
Ο Κόλα ήταν αμυντικό χαφ, μαζί με τον Κιτόκο .Ο Σκοπελίτης αγωνίστηκε ως δεξί επιθετικό χαφ,ο Κουντουριώτης αριστερό και ο Κατσούκης με τον Βερνάρδο στο κέντρο με σέντερ φορ τον Σιαφά.

Το παιχνίδι κύλισε όπως αναμενόταν .Οι παίκτες μας είχαν να αντιμετωπίσουν μια σχεδόν ισοδύναμη ομάδα και έπρεπε να βρούνε τρόπο να μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο.Ο Αλμωπός ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα αφού είχε δύο τρεις καλές τελικές με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Τριανταφυλλάκη που έσωσε ο Ξενοδόχοφ.
Στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ του αντιπάλου ο Ολυμπιακός σκόραρε με πολύ ωραία κεφαλιά του Σιαφά.Μάλιστα είχε την ευκαιρία να κάνει και το 2-0 στο 44' με τον Κόλα.

Το β ημίχρονο ο Ολυμπιακός κοντρόλαρε το παιχνίδι και στόχος ήταν να βάλει ένα δεύτερο γκολ για να σιγουρέψει το τρίποντο.Δυστυχώς η εμφάνιση των παικτών μας δεν βοήθησε καθόλου αφού η ομάδα μας ήταν εξαιρετικά μέτρια .Από την άλλη ο Αλμωπός το τελευταίο δεκάλεπτο άρχισε να εντείνει την πίεσή του και ήρθε η ισοφάριση με ένα γκολ όμορφο αλλά τυχερό,από αυτά που αν τα ξανασουτάρει ο παίκτης δέκα φορές δεν ξαναμπαίνουν με...τίποτα!


Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Σκοπελίτης (85’ Χατζής), Φιλίποβιτς, Ναά, Κόλα, Κιτόκο, Κουντουριώτης (73’ Μαρκοπουλιώτης), Βερνάρδος, Σιαφά, Κατσούκης (80’ Σουλεϊμάν).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σουλιώτης, Κολλαράς, Σέχου (85’ Αδαμίδης ), Παρασκευάς, Γιαλαμίδης (72′ Γιαλαμίδης), Τριανταφυλλάκης (72’ Μπακούτσης), Ρίβας (85’ Καράμπελας), Ασλαμπάνογλου, Κέρθι (78’ Γιουκούδης), Ρόβας



Κάρτες:   

Ο «κόραξ» του αγώνα
Μέτριοι οι ρέφερι του αγώνα χωρίς να κάνουν κάποιο κραυγαλέο λάθος

Μας άρεσε....

Η γκολάρα του Σιαφά


Δεν μας άρεσε...

Το γεγονός που δεν υπάρχει αγώνας που η άμυνά μας κράτησε το μηδέν


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Καχιέγα: ««Το ματς ήταν μία κακοτυχία για εμάς. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να μιλήσω για το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά. Ήταν σοβαροί, έχοντας κάνει πολλή προπόνηση το τελευταίο διάστημα.

Η μόνη λύση είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και πιθανόν μία μέρα η τύχη μας θα αλλάξει. Αυτή η κατάσταση δεν είναι φυσιολογική. Συν όλα τα άλλα έχουμε και αρκετούς τραυματισμούς. Ο Κόκας, ο Γραικός, οι αναγκαστικές αλλαγές του Κατσούκη και του Σκοπελίτη και ο Κουντουριώτης είχε πρόβλημα.
Σίγουρα με τη νέα χρονιά η κατάσταση θα αλλάξει. Είναι απίστευτο να έχουμε τόση κακοτυχία.
Πλέον επικεντρωνόμαστε μόνο στο ντέρμπι και θέλουμε μόνο τη νίκη. Θα πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και την ψυχολογία μας, στοχεύοντας μόνο στο νικηφόρο αποτέλεσμα σ’ αυτό το παιχνίδι. Από αύριο το μόνο που θα σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε το ντέρμπι. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση της ομάδας».

 


Μικρά&πικάντικα
  • 600 -700 περίπου άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες της Νεάπολης
  • Την έντονη δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, “Malavetas”, για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αλμωπό και που σύμφωνα με τους ίδιους μικραίνουν την ομάδα: “Τελικά κάποιοι στην ομάδα θέλουν να δουν πόσο πίκρα αντέχει αυτός ο κόσμος. Ντροπή στο πάγκο της ομάδας μας που πετούσε μπάλες μέσα για καθυστέρηση όταν προηγούμασταν. Τέτοιες κινήσεις κάνουν τα χωριά και εμείς χωριό ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, όσο και να θέλουν κάποιοι να μας καταντήσουν.Απλές κουβέντες. ΣΩΣΤΕ τη κατηγορία…”










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...