Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Αντικαταθλιπτικά....!


Νέα εντός έδρας ήττα υπέστη η ομάδα μας αυτή την φορά από τον Θεσπρωτό.

Ο Ολυμπιακός για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ,μοίρασε...πίκρα στους φιλάθλους του και παραμένει στον...πάτο της βαθμολογίας.




Ο Καγιέχα παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς, και Παπακώστα και τον Κόκα αριστερά και τον Γραικό δεξιά στην άμυνα.
Ο Κόλα ήταν αμυντικό χαφ, μαζί με τον Κιτόκο .Ο Σκοπελίτης επέστρεψε ως δεξί επιθετικό χαφ,ο Κουντουριώτης αριστερό και ο Μπάτροβιτς ως δεκάρι στο κέντρο με σέντερ φορ τον Σιαφά.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και έκαναν την μεγάλη φάση μόλις στο 2' με ....σχεδόν τετ α τετ που εξουδετέρωσε ο Ξενοδόχοφ.Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός ανέλαβε την υπεροχή του αγώνα και για ένα 20λεπτο είχε αρκετές ευκαιρίες και έδειχνε πως αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.Στο 7' η σέντρα του Κουντουριώτη με την μπαλα να περνάει λίγα εκατοστά μπροστά από το παρατεταμένο πόδι του Σιαφά, στο 12 τετ α τετ του Σιαφά που απέκρουσε ο Κίναλης, στο 13' νέα επικίνδυνη σέντρα του Μπάτροβτις και στο 24΄ο ίδιος παίκτης να βγαίνει τετ α τετ αλλά να πέφτει κάτω και να μην σουτάρει υπό την πίεση του Γκασνιέρ.
Στο 32' και στην πρώτη αντεπίθεση ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Ραμίρεζ.
Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε ακόμα δύο ευκαιρίες με τα σουτ των Κόκα και Κουντουριώτη με το πρώτο να βρίσκει στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Κίναλη.

Ο Ολυμπιακός στο β μέρος ήταν ανυπόφορος.Ανούσια κατοχή της μπάλας .πολύ λίγες τελικές προσπάθειες με τον Θεσπρωτό να γίνεται σε πολλές αντεπιθέσεις επικίνδυνος και να απειλεί με το 0-2.
Οι αλλαγές που έκανε ο Μάνου Καγιέχα ,δεν βοήθησαν καθόλου και χάλασαν ακόμα και αυτή την μέτρια προς καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους.
Η έλλειψη ενός εναλλακτικού παίκτη σαν τον Μπάτροβιτς ,που παρεμπιπτόντως βρέθηκε για μία ακόμα φορά σε κάκιστη ημέρα, φάνηκε με την έξοδο του στο 53΄,αφού το κέντρο «κόπηκε» εντελώς και το κατέβασμα της μπάλας γινόταν από τα πλάγια και με τον Να να μην μπορεί να ανταπεξέλθει.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Γραικός, Κόκας (53’ Ναά), Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κόλα (62’ Κατσούκης), Σκοπελίτης (80’ Χατζηπιρπιρίδης), Κιτόκο, Σιαφά, Μπάτροβιτς (53’ Βερνάρδος) , Κουντουριώτης  (62’ Σουλεϊμάν)


Θεσπρωτός: Κίναλης, Ντ΄Αλέσιο, Γκανσιέρ, Γώγος, Βαλιέντε, Ζιώγας, Πούφλης (46’ Ρομέρο), Ραμίρεζ (82’ Βαταμίδης), Στεργίου (62’ Λύγκας), Σαραντίδης



Κάρτες:   40' Παπακώστας , 81' Ξενοδόχοφ- 34' Αλέσιο

Ο «κόραξ» του αγώνα
Μέτριοι οι ρέφερι του αγώνα χωρίς να κάνουν κάποιο κραυγαλέο λάθος

Μας άρεσε....

Η ενέργεια που έβγαλε ανά διαστήματα ο Κατσούκης,χωρίς βέβαια να αλλάξει κάτι στην μοίρα του αγώνα


Δεν μας άρεσε...

Όταν ο Μπάτροβιτς θα βρεθεί σε κακή ημέρα δεν υπάρχει κανένας εναλλακτικός αντικαταστάτης του.


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Καχιέγα: «Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Αναλαμβάνω την ευθύνη και ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη.

Το παιχνίδι ήταν όπως με τον Πιερικό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε όμως δεν τα καταφέραμε, σε αντίθεση με τους αντιπάλους που με μία ευκαιρία πέτυχαν ένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν πολύ νευρικοί και παίξαμε πολύ στο ένας εναντίον ενός. Κάναμε πολλές αλλαγές γιατί οι παίκτες ένιωσαν ενοχλήσεις, όμως δεν άλλαξε κάτι.

Η μόνη λύση είναι να δουλέψουμε πολύ. Δεν θα κάνουμε καθόλου διακοπές. Θα κάνουμε προπόνηση πρωί, μεσημέρι, βράδυ… Αυτή είναι η μόνη λύση»

 
Ρότσα: «.»



Μικρά&πικάντικα
  • ΄΄Οσο πάει και λιγοστεύει ο κόσμος στις κερκίδες της Νεάπολης.Σήμερα οι φίλοι της ομάδας δεν ήταν πάνω από 500-600 άτομα.
  • Αρκετοί ήταν αυτοί που «έκραξαν» τους παίκτες μετά το τέλος του παιχνιδιού ,χωρίς πάντως να σημειωθεί κάτι υπερβολικό.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...