Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Προσγειωμένοι βάζουμε βάσεις για το μέλλον!


O Ευριπίδης Τσιμπανάκος μίλησε μετά την κλήρωση στον SporFm Βόλου για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος είπε μεταξύ άλλων:

Για το φιλικό με την Αναγέννηση:

«Δείχνουμε πως έχουμε μία πολύ καλή νεανική και ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό φαίνεται στα φιλικά παιχνίδια. Στο χθεσινό φιλικό που χάσαμε αν κάποιος το δει ολόκληρο θα καταλάβει πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες στο α΄μέρος. Ο προπονητής επέλεξε να κάνει αρκετές αλλαγές. Άλλωστε τα φιλικά γίνονται για να δοκιμάζονται πράγματα και όχι για το αποτέλεσμα. Φάγαμε το γκολ στο 81' από μια στημένη φάση με τα δύο βασικά μας σέντερ μπακ εκτός»

Για την κλήρωση:

«Θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες δεν έχει σημασία με ποια σειρά. Εμείς ζητήσαμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας για να είναι έτοιμο το χορτάρι της Νεάπολης. Δεν μας απασχολεί που η Νίκη ακολουθεί το πρόγραμμα της έδρας και δεν υπήρχε λόγος να ζητήσουμε κλειδάριθμό. Εμείς έχουμε τον δικό μας κόσμο και η Νίκη τον δικό της, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι κοινό..»

Για το μέγεθος του ρόστερ της ομάδας:

«Ναι ο αριθμός των 31 παικτών είναι όντως μεγάλος όμως είχαμε το πρόβλημα με τις ανακλήσεις των δελτίων που λύθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες. Αν στράβωνε το ζήτημα θα βρισκόμασταν με μείον παίκτες και τότε θα δημιουργούταν πρόβλημα. Νομίζω πως το πρόγραμμα των αγώνων είναι μεγάλο και θα τους χρειαστούμε όλους του παίκτες»

Για την μη αδειοδότηση:

«Δεν φταίμε για την μη αδειοδότηση της ομάδας.Δεν είχαμε τον χρόνο να ετοιμάσουμε τον φάκελο από την στιγμή που επισημοποιήθηκε η άνοδός μας.Τα χρονικά περιθώρια ήταν ασφυκτικά.Παρά το γεγονός πως τελικά δικαιωθήκαμε η ομάδα επηρεάστηκε πολύ από την παλινωδία των αποφάσεων αφού δεν ήταν ξεκάθαροι οι μεταγραφικοί μας στόχοι.»

Για τον στόχο της ομάδας και το προπονητικό κέντρο:

«Είμαστε προσγειωμένοι και πραγματιστές. Βάζουμε τις βάσεις για την δημιουργία μιας ομάδας που σε 2-3 χρόνια θα μπορέσει να ανέβει κατηγορία.Και φέτος η ομάδα είναι πολύ καλή. Τα υποτιθέμενα φαβορί της κατηγορίας θα μας βρούνε πολύ ανταγωνιστικούς απέναντί τους και θα το δείτε.Όταν λέμε βάζουμε τις βάσεις δεν γίνεται μια ομάδα να θέλει να πρωταγωνιστήσει και να μην έχει που να προπονηθεί.Το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο έχει τεράστια σημασία.Μου λένε γιατί δεν δώσαμε 70 χιλιάρικα να πάρουμε έναν πολύ ακριβό σέντερ φορ.Εγώ προτιμώ να πάρουμε έναν πιο φτηνό παίκτη και να τα ρίξομε αυτά τα λεφτά να κάνουμε ακόμα ένα γήπεδο. Σε δύο μήνες θα έχουμε τρία γήπεδα με πολύ καλό χορτάρι και νέα αποστραγγιστικά.Θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν και οι υποδομές και ο Ερασιτέχνης ,να κάνουμε τουρνουά και ότι θελήσουμε.

Για το ΕΑΚ:

«Το ΕΑΚ Τάκης Συνετόπουλος είναι το σπίτι του Ολυμπιακού και όλοι το ξέρουν αυτό.Δεν είμαστε εμείς που θα κουμαντάρουμε το πότε θα αρχίσουν τα έργα και πότε θα τελειώσουν αυτά.Έχω την ενημέρωση πως το Δεκέμβριο θα κλείσει και θα αρχίσουν οι εργολαβίες.Όταν με το καλό ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο θα το ζητήσουμε την επόμενη ημέρα από τον Δήμο»

Για την στήριξη του κόσμου:

«Ο κόσμος μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε. Δεν έχουμε παράπονο. Είναι ιδιαίτερη χρονιά και πάλι με την πανδημία .Θα περιμέναμε πιο μεγάλη στήριξη στα διαρκείας αλλά και πάλι ευχαριστημένοι είμαστε.700 άτομα σε φιλικό παιχνίδι δεν μαζεύουν οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας.»

Για το μέλλον:

«Ο Ολυμπιακός έχει μέλλον και έρχονται καλύτερες ημέρες. Έχουμε πλέον το προπονητικό μας κέντρο ,είμαστε οικονομικά τακτοποιημένοι ,οι παίκτες είναι θα έλεγα σχεδόν προπληρωμένοι.Το κλίμα στην ομάδα είναι θαυμάσιο.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...