Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Και όμως....ξανασυναντήθηκαν!


Ποιος είναι ο Αχέρων Καναλλακίου που θα βρει στον δρόμο του ο Ολυμπιακός την Κυριακή...

Το Καναλλάκι είναι η έδρα του Δήμου Πάργας. Είναι μια κωμόπολη 2.500 περίπου κατοίκων 47 χιλιόμετρα μακριά από την Πρέβεζα.

Η τοπική ομάδα φέρει το όνομα του Αχέρωντα ,του ποταμού που διασχίζει τον νομό και που σύμφωνα με την μυθολογία φιλοξενεί τις πύλες του Άδη.

Ο Αχέρωντας Καναλακίου είναι η τοπική ομάδα της κωμόπολης .Μεγαλύτερή της επιτυχία ήταν η επίτευξη της ανόδου της ομάδας ,για μια και μοναδική χρονιά, στην Γ' Εθνική κατηγορία την περίοδο 94-95.

O Ολυμπιακός συμπωματικά εκείνη την περίοδο είχε μόλις υποβιβαστεί από την Β' Εθνική. Θα ακολουθούσαν ακόμα 4 χρονιές στην Γ΄ Εθνική ,τα λεγόμενα «πέτρινα χρόνια» της δεκαετίας του 90΄(που να γνωρίζαμε τα πέτρινα χρόνια που θα μας οδηγούσε ο Αχιλλέας Μπέος με τα καμώματά του...).

Ο Ολυμπιακός την πρώτη χρονιά που έπαιξε στην Γ΄ Εθνική πραγματοποίησε  μια μετριότατη πορεία και τερμάτισε στην 12η θέση με μοναδικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Την συγκεκριμένη λοιπόν χρονιά βρήκε στον δρόμο του τον Αχέρωντα Καναλλακίου.Η ομάδα μας κέρδισε το πρώτο παιχνίδι στο ΕΑΚ με σκορ 5-0 και το δεύτερο παιχνίδι στο Καναλλάκι με σκορ 0-4.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας στην ιστορία των δύο ομάδων  για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και με μία κατηγορία να τις χωρίζει.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...