Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Αν θέλει μπορεί!


Με χρυσό σκόρερ τον Τσαγκαλίδη ,κόντρα σε παράδοση και προγνωστικά, ο Ολυμπιακός κέρδισε στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό  και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την τελική κατάταξη.

Η ομάδα μας έκανε μια καλή εμφάνιση τουλάχιστον για ένα ημίχρονο


Ο Βούζας παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Πέλκας και το αριστερό ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, οι Γιαννίτσης και ο Φιλλίποβιτς. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Κόλα με τον Σκοπελίτη ενώ  στα χάφ ήταν ο Τσαγκαλίδης ,Βουκελάτος και ο Κατσούκης.Φορ έπαιξε ο Παπαδημητρίου.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε μια ομάδα που είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά η ομάδα μας έπαιξε έξυπνα και παραγωγικά.Σήμερα είχαμε έναν καλό και σταθερό Ξενοδόχοφ που εξουδετέρωνε κάποιες τελικές του εξαιρετικού Μέσι .
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 36' όταν ο Πέλκας έκανε κούρσα κατά μήκος της δεξιάς πτέρυγας ,έκανε την σέντρα και ο Τσαγκαλίδης με σουτ έκανε το 0-1.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρξαν άλλες φάσεις με την άμυνα του Ολυμπιακούν στηριζόμενη στον πολύ καλό Γιαννίτση να εξουδετερώνει τα ατού των Σερραίων.

Στο β μέρος οι Σερραίοι ,όπως ήταν φυσικό,πίεσαν ,χωρίς όμως να κάνουν την τεράστια κλασσική ευκαιρία.Ο Ολυμπιακός από την άλλη κράτησε το τρίποντο χωρίς να διακινδυνεύσει να βγει μπροστά να «τελειώσει» το ματς εκτός λίγων εξαιρέσεων.

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης (83’ Θεοδωρίδης), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (57’ Μασκανάκης), Μαρκιόνι, Κόντσι (57’ Ολαϊτάν), Μέσι, Τσιμίκας (83’ Ψάλτης), Πράντο (72’ Γκούρτσας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Βουκελάτος (73’ Βασιλούδης), Γιαννίτσης, Κατσούκης (73’ Ερέρα), Κόλα, Μπουτζίκος, Πέλκας (63’ Νικλητσιώτης), Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης (85’ Χολέβας), Παπαδημητρίου (85’ Τζούριτς)




Κάρτες:  Πράντο, Γκούρτσας – Μπουτζίκος

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Βεργέτης ήταν πολύ καλός

Μας άρεσε....
Ο Πέλας τα πήγε καλά. Πολύ καλός και ο Γιαννίτσης.
Δεν μας άρεσε...

Ο Ερέρα ήταν για μία ακόμα φορά μια άστοχη επιλογή για μία από τις θέσεις των ξένων

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Βούζας: «»

: «»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...