Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Μπόντα - Καραμίχαλος στις Ακαδημίες!


Δύο παίκτες θρύλοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι μεταξύ των προπονητών στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της επανέναρξης των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, ο σύλλογος ανακοίνωσε τα μέλη που απαρτίζουν πλέον την Εκτελεστική Επιτροπή, αλλά και τους προπονητές, με τα ονόματα των Ίμρε Μπόντα και Γιώργου Καραμίχαλου μεταξύ άλλων να προκαλούν ενδιαφέρον. Από την άλλη ανακοινώθηκε ότι ο Στάθης Ρόκας θα είναι ο τεχνικός διευθυντής!

Η επανέναρξη της δράσης θα γίνει τη Δευτέρα 17 Μαΐου, και πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων, μετά από πρόταση του υπευθύνου υποδομών, προχώρησε στην σύσταση Εκτελεστικής Επιτροπής από μέλη του Συλλόγου, που σκοπός της είναι η αλλαγή της δομής και οργάνωσης  των Τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου με στόχο την ποιοτικότερη προσφορά των υπηρεσιών και την αναβάθμιση τους.

Την επιτροπή απαρτίζουν οι κκ Τζέκας Βασίλειος, Βαινάς Δημήτριος, Σιούρας Δημήτριος, Ζάχος Γεώργιος, Λαζός Στέλιος, Χατζής Στάθης, Μυλωνάς Δημήτριος και Μπατζιάκας Γεώργιος. Τεχνικός διευθυντής όπως προαναφέρεται αναλαμβάνει ο Στάθης  Ρόκας μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του στην ΠΑΕ. Όσον αφορά τους προπονητές, συμφωνία υπάρχει με τους Αγασιώτη Νικόλαο, Καραμίχαλο Γεώργιο, Ίμρε Mπόντα, Καλαϊτζίδη Χρήστο και Πατσιαούρα Ιωάννη.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση:

«Καλούνται όλοι οι αθλητές γεννηθέντες το 2004 έως 2014 την Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 και ώρα 17:00 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς για ενημέρωση και έναρξη των προπονήσεων» 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...