Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Από το ολότελα....


Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να ισοφαρίσει τον Πιερικό , παίρνοντας έστω τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα μας χωρίς να ξεπεράσει και πάλι την μετριότητα τουλάχιστον έβγαλε αντίδραση στο β' μέρος ,έχοντας βέβαια απέναντί της μια εξίσου μέτρια ομάδα που δεν πρόκειται να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη τριάδα.


Ο Βούζας παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Σκοπελίτης και το αριστερό ο Τσαγαλίδης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, οι Γιαννίτσης και ο Φιλλίποβιτς. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Κόλα με τον Γκιοατά ενώ  στα χάφ ήταν ο Ερέρα ο Βουκελάτος και ο Βασιλούδης.Φορ έπαιξε ο Παπαδημητρίου

Η ομάδα μας δέχτηκε πολύ νωρίς ένα μάλλον "κοροϊδίστικο" γκολ όταν ο Ξενοδόχοφ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει ένα εύκολο φάουλ του Παπαδημητρίου μόλις στο 13΄.
Από εκεί και πέρα το πρώτο μέρος δεν θα το θυμάται κανένας από τους 70-80 φίλους του ποδοσφαίρου αφού δεν είχε φάσεις.
Οι ερυθρόλευκοι ,πριν δεχτούν το γκολ,είχαν την μεγάλη ευκαιρία με τον Βουκελάτο που όμως το σουτ του μπλόκαρε ο Τζήμας.



Στο β΄ μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος ,χωρίς βέβαια να...βγάζει και μάτια και κατάφερε να ισοφαρίσει από μία στατική φάση με τον Φιλίποβιτς στο 76'και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νικλητσιώτη.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε κάνει την ολική ανατροπή αν το σουτ του Νικληρτσιώτη στο 81' κατέληγε δύο μέτρα πιο αριστερά και εντός της εστίας του Τζήμα.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τζήμας, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Ντόσης (61’ Τακίδης), Μακρής, Παπαδόπουλος (82’ Μπουζούκης), Ιντζόγλου, Χαρτσιάς (82’ Κρυεμάδι), Δεμηρτζόγλου (75’ Μπουόλι), Γκατσολάρι (61’ Ίτσιος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά, Κόλα (73’ Ρόκας), Βουκελάτος, Βασιλούδης (64’ Νικλητσιώτης), Ερέρα (53’ Τζούριτς), Παπαδημητρίου.


Κάρτες:  Κανταρτζής-Ερέρα, Παπαδημητρίου, Φιλίποβιτς

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Τσιάρας πέρασε απαρατήρητος

Μας άρεσε....
Ο Νικλητσιώτης με την είσοδό του έδωσε τις καλύτερες μεταβιβάσεις που ο Ολυμπιακός δεν έχει στα τελευταία παιχνίδια

Δεν μας άρεσε...

Ο Ερέρα ,από τον οποίο περιμένουμε πολλά ,δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Βούζας: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών.Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο μας και ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα.Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ αλλά τα παιδία έδωσαν ότι μπορούσαν και πετύχαν και κάναμε την...μισή ανατροπή και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί μπορούσαμε να φύγουμε και με την νίκη.Έπρεπε να γυρίσουμε τον διακόπτη και μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα να πάρουμε κάτι και νομίζω πως δίκαια περάσαμε στα θετικά αποτελέσματα και ελπίζω με τον χρόνο που θα δουλέψουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα με τους παίκτες που πρέπει να ενεργοποιήσουμε αφού τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα.
Θα πρέπει να δημιουργούμε και να μην παίζουμε άναρχα.Είναι ανεπίτρεπτο με αυτό τον σωματότυπο των παικτών που έχουμε να δεχόμαστε τόσα γκολ από στατικές φάσεις.»

Παναγιώτου: «Το παιχνίδι είχε την ιδιαιτερότητα πως ήρθε μετά τις γιορτές και οι παίκτες έχουν πρόβλημα προσαρμογής.Η αλλαγή του προπονητή του Ολυμπιακού θα ήταηνευεργετικό για την ομάδα αυτή αφού δεν θα ξέραμε πως θα παίξουν τακτικά.Νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και εύχομαι καλή τύχη στον Ολυμπιακό.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...