Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Αποχωρεί ο Τσιμπανάκος


Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος μετά από 5 χρόνια παρουσίας του στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου αποχωρεί από την ομάδα μας σύμφωνα με την δήλωση που δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ.

Σε δήλωση του αναφέρει:

"Μετά από 5 χρονια παρουσίας στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, πιστεύω πως ότι είχα να προσφέρω το έπραξα σεβόμενος απολύτως την τεράστια ιστορία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πλέον μια υγιής οικονομικά ΠΑΕ χωρίς οφειλές και βάρη ή αγκυλώσεις από το παρελθόν.

Η εικόνα της κεφαλαιουχικής μας εταιρείας είναι απόλυτα κρυστάλλινη και αυτό εύκολα γίνεται αντιληπτό από την ΕΕΑ και το ΓΕΜΗ όπου όλα είναι αναρτημένα και σε πλήρη τάξη.

Ήδη μάλιστα, ενόψει της επικείμενης και ήδη αναγγελθείσας από τον κ. Αυγενάκη αναδιάρθρωση της SL2 έχουμε προβεί σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ούτως ώστε η ΠΑΕ να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις και τον συνωστισμό των προθεσμιών. 

Σε όλα τα παραπάνω ας προστεθεί και ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών (για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας) το οποίο και παραδίδεται αξιόμαχο και έτοιμο προς χρήση και εκμετάλλευση.

Συνακόλουθα με τα παραπάνω καλώ κάθε υγιή και συνεπή οικονομικά επενδυτη όπως μετά τις 26 Ιουνίου οπότε ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, να έρθει να του παραδοθεί το σύνολο των μετοχών του πλειοψηφικού πακέτου και να συνεχίσει την υλοποίηση του οράματος για την σπουδαία σε ιστορία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...