Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Ανακοίνωσε Βούζα ο Ολυμπιακός

O Βασίλης Βούζας είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Βούζα και τον συνεργάτη του – γυμναστή Παναγιώτη Χριστοφιλέα.
Ο 55χρονος τεχνικός γεννήθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας και μετά από μακρά θητεία ως ποδοσφαιριστής ασχολήθηκε με την προπονητική.
Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2005 ως τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου στον οποίο κάθισε τρεις αγωνιστικές περιόδους μέχρι το 2008 με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ατρόμητος Αθηνών την περίοδο 2008-09, ενώ στην συνέχεια πέρασε από Αιγάλεω και Ιωνικό. Το 2010 κάθισε για έναν χρόνο στον πάγκο του Λεβαδειακού για να συνεχίσει την αγωνιστική περίοδο 2011-12 στην Παναχαϊκή.
Συνέχισε με Ηρακλή Ψαχνών και Θρασύβουλο, το 2013 πήγε στον Πανηλειακό για να συνεχίσει στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς για αρκετά χρόνια. Το 2017 κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού, ως πρώτος προπονητής, σε δύο παιχνίδια, με Ατρόμητο και με Παναθηναϊκό
Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής στην Καλαμάτα από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2020.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...