Σάββατο 10 Απριλίου 2021

"Σβηστά" αλλά και με άγχος!

 Ένα γκολ του...σχεδόν μόνιμου σκόρερ ,Παπαδημητρίου, καθόρισε την τύχη του παιχνιδιού απέναντι στον Απόλλων Πόντου.

Η ομάδα μας ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Απόλλωνα Πόντου.Και θα βγάζαμε την λέξη "σχετικά¨ αν δεν υπήρχε η τελευταία φάση του αγώνα στο 94' όταν ο Απόλλων στην μοναδική ίσως επικίνδυνη φάση που έκανε στον αγώνα ,λίγο έλειψε να ισοφαρίσει και να κλέψει τον πόντο όταν σε μία απέλπιδη «γιόμα» ο Νύκταρης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ξενοδόχοφ ,αυτός απέκρουσε η μπάλα βρήκε το δοκάρι ,πέρασε κόρνερ και το παιχνίδι έληξε αμέσως μετά.

Αν έλειπε η συγκεκριμένη φάση θα λέγαμε πως το παιχνίδι εξελίχτηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο του Ολυμπιακού που ευτυχήσαμε να δούμε αποτέλεσμα μόνο στο 47 όταν ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλές άλλες φάσεις που θα μπορούσε είτε να προηγηθεί πιο νωρίς στο σκορ ,είτε να τελειώσει το παιχνίδι με περισσότερα τέρματα ,αλλά τα αποτυχημένα «τελειώματα» των φάσεων ήταν το χαρακτηριστικό του επιθετικού κρεσέντου των ερυθρολεύκων που και σήμερα φορούσαν λευκά!


Ολυμπιακός Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός (31’ Τζούριτς), Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Αγροδήμος (87’ Παπακώστας), Κόλα, Βουκελάτος (73’ Ερέρα), Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης, Παπαδημητρίου (87’ Βασιλούδης).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μάντζαρης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης (46’ Χατζηαναστασίου), Νύκταρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, (66’ Φράγκος) Δεινόπαπας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.



Κάρτες:  10' Κόλα ,27' Φιλλίποβιτς - 29' Αμαραντίδης

Ο «κόραξ» του αγώνα
Κακός διαιτητής ο Μέγας αδίκησε την ομάδα μας σε πολλές φάσεις

Μας άρεσε....

Πως ο Ιάσωνας Παπαδημητρίου εξελίσσεται σε γνήσιο εννιάρι που δίνει λύσεις επιθετικά.

Δεν μας άρεσε...

Πως ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει γκολ από τα υπόλοιπα επιθετικά χαφ




Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Ξηρφώτος: «Eίχαμε ένα καλό διάστημα από το 30 μέχρι το 45’. Δημιουργήσαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες. Κάπως έτσι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς με την επανέναρξη στο δεύτερο μέρος. Από κει και πέρα, δεν βρήκαμε ένα δεύτερο τέρμα και στο τέλος γλιτώσαμε από την ισοφάριση. Θεωρώ πως λάβαμε ένα καλό μάθημα ως προς τη διαχείριση του παιχνιδιού. Οφείλαμε να κυνηγήσουμε ένα δεύτερο γκολ που θα απλοποιούσε την κατάσταση. Αντ’αυτού, εμφανίσαμε παθητική συμπεριφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο και λίγο έλειψε να την πληρώσουμε. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη, αν και εκτιμώ ότι σταθήκαμε ιδιαιτέρως τυχεροί στο φινάλε»

Καλαιτζίδης: « »




Μικρά&πικάντικα




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...