Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ποια θα είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού;

 To VolosFans προσπαθεί να σκιαγραφήσει την πρεμιέρα της αγαπημένης του Βόλου ομάδας!

Ένας χρόνος χωρίς επίσημους αγώνες και επτά ολόκληρους μήνες μετά το τελευταίο φιλικό παιχνίδι , θα είναι πραγματικά δύσκολο να ..."μαντέψεις" ενδεκάδα πρεμιέρας.

Παρά ταύτα το VolosFans που έχει παρακολουθήσει κάποιες προπονήσεις θα προσπαθήσει να μπει στο μυαλό του Στέφανου Ξηροφώτου...

Τερματοφύλακας: Πολλοί θα έλεγαν πως ο Ξενοδόχοφ έχει στα σίγουρα την θέση αλλά δεν είναι έτσι.Ο Λαδάς είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που ανταγωνίζεται στα ίσα τον έμπειρο Γεννάδιο και ανά πάσα στιγμή μπορεί να μπει βασικός.Αν πάντως το...παίζαμε στο στοίχημα μάλλον θα ψηφίζαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι Ξενοδόχοφ.

Κεντρικοί αμυντικοί: Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει πιθανότατα με Γιαννίτση και Φιλλίποβιτς βασικούς καθώς ο Χολέβας μόλις αποκτήθηκε.

Δεξιός αμυντικός: Ο Γραικός θα είναι ,όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα πράγματα ,ο βασικός δεξιός μπακ,με τους Πέλκα και Βλάχο να περιμένουν να τους δοθεί η ευκαιρία.

Αριστερός αμυντικός: Ο Μπουτζίκος θα είναι ο παίκτης που θα ξεκινήσει την Κυριακή .Για το πολυεργαλείο που ακούει στο όνομα Τσαγκαλίδης θα αναλύσουμε πιο κάτω ,αφού εκτός από αριστερός μπακ μπορεί να παίξει και πιο μπροστά.

Αμυντικοί μέσοι: Ο Στέφανος αρέσκεται να παίζει με δύο αμυντικά χαφ.Αν εκτιμήσει πως πρέπει να ξεκινήσει επιθετικά ,δίπλα στον Αγρόδημο θα ξεκινήσει ο Κολελά.Πιο πιθανό πάντως είναι να ξεκινήσει ο Κλεβι Κόλα στην αρχική ενδεκάδα.

Επιθετικοί μέσοι: Σκοπελίτης και Τσαγκαλίδης θεωρούμε πως θα έχουν φανέλα βασικού. Ο πρώην παίκτης του Άρη που είναι μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της κατηγορίας, παίζει σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά .Αν ξεκινήσει ο Κολελά ως αμυντικός χαφ δεν αποκλείεται οι πρώτοι δύο να πλαισωθούν από τον Βασιλούδη με τον Ερέρα πάντως να είναι το φαβορί για φανέλα βασικού.

Κεντρικός επιθετικός: Ο Τζούριτς πιθανότατα θα ξεκινήσει το παιχνίδι ,χωρίς όμως να αποκλείεται και η συμμετοχή του Ιάσωνα Παπαδημητρίου.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...