Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Λύση μέσω τρίτου για αναδιάρθρωση;


Μια αχνή ελπίδα ,ίσως η τελευταία υπάρχει για την ενιαία Β΄Εθνική.

Στην Βουλή έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή η συζήτηση για το αθλητικό νομοσχέδιο.

Το ¨Ημέρα 25" του Βαρουφάκη πήρε την πρωτοβουλία να καταθέσει τροπολογία που αν υπερψηφιστεί από την πλειοψηφία θα δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπου πρόσφατα οι 22 ομάδες της Football league κατέθεσαν τις σφραγίδες των ομάδων τους στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη,το ΜέΡΑ25 θα βάλει τέλος στα αδιέξοδα καταθέτοντας δια της γραμματέας της κοινοβουλευτικής μας ομάδας Φωτεινή Μπακαδήμα τροπολογία ώστε να δημιουργηθεί μια επαγγελματική κατηγορία της Β ’εθνικής που θα περιλαμβάνει 2 ομίλους Βορρά και Νότου.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατη επίκαιρη ερώτηση που καταθέσαμε ο υφυπουργός αθλητισμού απέφυγε να δώσει λύση παραπλανώντας τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αγνοώντας την απόφαση της Ε.Π.Ο. η οποία σύμφωνα με το άρθρο 79 αποφάσισε με την πλειοψηφία των ¾ την δημιουργία μιας επαγγελματικής κατηγορίας Β ‘εθνικής με 2 ομίλους Βορρά και Νότου.

Ως ΜέΡΑ25 καλούμε τους βουλευτές των Κοινοβουλευτικών ομάδων οι οποίοι κατά καιρούς κατέκριναν τον νόμο Βασιλειάδη να στηρίξουν την τροπολογία ώστε να μπει ένα τέλος στα αδιέξοδα ώστε να δούμε ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί πως η τροπολογία υπερψηφιστεί από τους βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ των πόλεων που "πλήττονται" από την παλαιά αναδιάρθρωση Βασιλειάδη , η τροπολογία θα "περάσει" πανηγυρικά .

Είναι πλέον στο χέρι των τοπικών βουλευτών να δώσουν την άμεση λύση που απαιτείται.

Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...