Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Την συνεργασία με τον Ρήγα Φεραίο ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.




Η ανακοίνωση:


«Στο πλαίσιο του σχεδίου για την ανάπτυξη των σχέσεων της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου με τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων του νομού μας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου μεταξύ του προέδρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και υπευθύνου όλων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου κ. Νίκου Τσεκούρα και του αντιπροέδρου του Ρήγα Φεραίου κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη.

Τέθηκαν όλα τα θέματα που έχουν στόχο την συνέχιση αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των καλών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των  Διοικήσεων των δύο ιστορικών σωματείων σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Τσεκουρας αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του Ρήγα Φεραίου στο τοπικό ποδόσφαιρο ενός από τα ιστορικότερα σωματεία της περιοχής μας και επισήμανε την ανάγκη της ανάπτυξης των σχέσεων και της συνεργασίας για το καλό του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σιουμουρέκης από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση και υπογράμμισε ότι η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοικτή σε οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται για την ανάπτυξη και το καλό του ποδοσφαίρου..

Ευχήθηκε επίσης  η νέα προσπάθεια που ξεκινά ο Ολυμπιακός Βόλου να αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους ώστε να επιστρέψει γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ. Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν συναντήσεις με όλες τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...