Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Το μυαλό στην επόμενη χρονιά


Στον Βόλο βρέθηκαν το πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Μαυρονάσιος και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας κ.Ευριπίδης Τσιμπανάκος οι οποίοι και “έτρεξαν” θέματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα οι κκ. Μαυρονάσιος και Τσιμπανάκος είχαν συνάντηση με την τεχνική εταιρεία η οποία ανέλαβε το έργο κατασκευής των γηπέδων στο Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο όπου και θα γίνουν εργασίες και στα δύο γήπεδα.

Ειδικότερα στο ένα γήπεδο θα τοποθετηθεί έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας ενώ στο δεύτερο γήπεδο θα γίνει σπορά ώστε να είναι έτοιμα για την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επίσης οι δύο ισχυροί άντρες του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποίησαν συνάντηση στα γραφεία της ομάδας με 10 ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ με τους οποίους και συζήτησαν την ανανέωση των συμβολαίων τους ώστε να αποτελέσουν τον βασικό κορμό για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Γίνεται φανερό πως οι δύο άντρες, παρότι έχουν εκδηλώσει την πρόθεση τους να παραχωρήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τους εφόσον υπάρξει κάποια υγιής πρόταση για την ομάδα, δεν αφήνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα στην τύχη του και κάνουν το καλύτερο δυνατό για την επόμενη ημέρα της ομάδας μας.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...