Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Θέατρο σκιών...!

Μια κακοπαιγμένη παράσταση με παίκτες -κομπάρσους είδαν οι 800 φίλαθλοι που επέλεξαν να "χάσουν" το μεσημέρι της Κυριακής τους στο γήπεδο της Νεάπολης.



Ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να χάσει από τον Διαγόρα ο οποίος ήταν φανερά καλύτερος και ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι με εξαίρεση ένα επτάλεπτο από το 58 έως το 65'.

Τότε φρόντισε ο Σολάκης να βγάλει τον μοναδικό παίκτη που προσπαθούσε στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να γίνει δυνητικά επικίνδυνος ,τον Ιμπάν Ράντι.Μαζί του ,για να μην τον αδικήσουμε , θα προσθέσουμε και τον Σκοπελίτη που προσπαθούσε μεν ,δεν μπορούσε δε.

Έτσι το παιχνίδι έληξε με μία ακόμα ήττα του Ολυμπιακού με την πλειοψηφία του κόσμου να φωνάζει τους παίκτες "πουλημένους" σε ένα ακόμα παιχνίδι την φετινή χρονιά.




Ο Σολάκης παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Γιδόπουλο. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Βασιλούδης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, ο Φαζός, με τον Βοσνακίδη. Αμυντικοί μέσος ήταν ο Τσιάρας με τον Ράντι οκτάρι ενώ  στα χάφ ήταν ο Σκοπελίτης, ο Κέρι και ο Κουτσιανικούλης.Φορ μόνος του ο Τσίτας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα δεν χρειάζεται να γραφτεί.Μπορείτε να ανατρέξετε στο live του VolosFans όπου ο αγώνας περιγράφεται αναλυτικά.

Άλλωστε σε τέτοια παιχνίδια το να αναλύεται η τακτική και τα στατιστικά είναι μάλλον περιττό.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός (57’ Μητρόπουλος), Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρη, Ράντι (62’ Κόλα).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτση, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης (80’ Σερτζίνιο), Μπαρμπαρούσης, Πατσαρούχας, Γούλας (65’ Μανωλάκης).


Κάρτες:   Καρπαθάκης

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Κολυτάς δεν είχε δύσκολη φάση στο παιχνίδι..

Μας άρεσε....

Ο Ιμπάν Ράντι ήταν ο μοναδικός παίκτης που προσπάθησε.Πολύ καλός και ο Γιδόπουλος που έκανε ότι μπορούσε...
Δεν μας άρεσε...
Θα αδικούσαμε τους υπόλοιπους αν δίναμε τον τίτλο χειρότερου παίκτη σε κάποιον στον συγκεκριμένο αγώνα.Πιο χρήσιμο θα ήταν να απονείμουμε το χρυσό βατούμουρο στον χειρότερο ηθοποιό παρά ότι άλλο...


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Σολάκης: «Γνωρίζαμε όλη τη βδομάδα ότι ο αντίπαλος μας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που τρέχει πολύ στο γήπεδο, έχει καλή συνοχή, και κλείνει καλά τους χώρους. Θα είχαμε πολλά προβλήματα αν η ομάδα δεν τρέξει, δεν κάνει κίνηση και δεν δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας, να βρούμε χώρους, να τους εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε φάσεις για γκολ.

Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί και όταν χάναμε τη μπάλα ο Διαγόρας μας δημιουργούσε αρκετά προβλήματα στη μετάβαση, γιατί δεν είχαμε τις ανάλογες επιστροφές. Γενικά δεν ήμασταν καλοί σαν σύνολο, σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το πρόσωπο μας. Σίγουρα πήραμε ρίσκο με το να πιέσουμε ψηλά γιατί ξέραμε ότι μπορεί να βγούνε και στην πλάτη μας, αλλά θεωρήσαμε σωστό να είμαστε ψηλά ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και εμείς κάποιες προϋποθέσεις. Αυτές δεν ήρθαν όπως επιθυμούσαμε, δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες ούτε κάναμε πολλές τελικές. Σίγουρα τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά τελικά το ματς έληξε 0-1 και σίγουρα δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι.

Θέλαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας σαν ομάδα. Βάζω πλάτη για τους ποδοσφαιριστές μου, όλοι είμαστε μαζί και εγώ είμαι ο πρώτος που θα τους καλύψω σε όλα, όμως θεωρώ ότι κάποιοι παίχτες ήταν λίγο νωχελικοί σήμερα. Δε θέλω να πω αδιάφοροι, αλλά σε ένα παιχνίδι δύσκολο, με πολύ τρέξιμο και πίεση από τον αντίπαλο πρέπει και οι έντεκα παίκτες να είναι μαχητές. Εμείς δεν ήμασταν και οι έντεκα μαχητές. Σίγουρα κάποια παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, φαίνεται ποιοι παίκτες προσπαθούν και ποιοι είναι πιο νωχελικοί. Ίσως είναι αδιάφοροι, ίσως περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα για να φύγουν. Εμένα αυτό δε με χαροποιεί σίγουρα. Θέλω όλοι οι ποδοσφαιριστές μου μέχρι την τελευταία μέρα που θα είμαι εγώ προπονητής σε αυτή την ομάδα να δίνουν το 100%. Αυτό δεν το είδαμε σήμερα και είναι κάτι που με προβληματίζει και με στεναχωρεί για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε, καλή συνέχεια στο Διαγόρα.»

Tσιάρας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα που είχαμε σήμερα, δεν αρμόζει στην ομάδα και την ιστορία της. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, μια κακή εμφάνιση που θεωρώ ότι βαραίνει τους παίκτες.

Όταν μία ομάδα είναι σε εισαγωγικά εκτός στόχων, χρειάζεται ειδική διαχείριση από τον καθένα μας για να είμαστε σοβαροί. Είναι μία δύσκολη κατάσταση που όπως φαίνεται δε μπορούμε να διαχειριστούμε και φταίμε εμείς οι παίκτες. Πρέπει να το βρούμε και να μιλήσουμε για να κλείσουμε τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.»




Μικρά&πικάντικα
  • Η κερκίδα των οργανωμένων έκανε σιωπηλή αποχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού λες και ήξερε πως θα επαναληφθεί ότι έγινε με Ιωνικό ,Ιάλυσο ,Θεσπρωτό...Δεν ακούστηκε το παραμικρό σύνθημα υπέρ του Ολυμπιακού.
  • 800 περίπου φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες.Πολλοί από αυτούς άρχισαν να αποχωρούν από το 50' λεπτό!
  • Με οργή ξέσπασαν αρκετοί φίλαθλοι μετά το τέλος του αγώνα κατά των παικτών αλλά και του Ευριπίδη Τσιμπανάκου τον οποίο δεν καταφέραμε να δούμε κάπου στις κερκίδες ή τον αγωνιστικό χώρο.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...