Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Χωρίς στόχο ο Ολυμπιακός...

Η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας με Ιάλυσο και Ιωνικό έδειξε πως πλέον ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποιο στόχο στην κατηγορία.


Η χρονιά φαίνεται να έληξε νωρίς για τους ερυθρόλευκους που στα περισσότερα παιχνίδια παρουσιάζονται προκλητικά αδιάφοροι.

Αν και η παραμονή στην football league δεν έχει επιτευχθεί βαθμολογικά , τον να κινδυνέψει η ομάδα με υποβιβασμό φαντάζει προς το παρόν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας και οι 8 βαθμοί διαφοράς από την επικίνδυνη ζώνη δείχνουν να είναι αρκετοί.

Μετά το παιχνίδι με τη Καλαμάτα ο Ολυμπιακός έδειχνε ικανός για το μεγάλο ντεμαράζ.Ακόμα και αν ο στόχος της 2ης θέσης ήταν εξαιρετικά δύσκολος ,η ομάδα έπρεπε να στοχεύσει στην συγκομιδή περισσότερων πόντων για το σοβαρό ενδεχόμενο μη συμμετοχής ομάδων στο νέο πρωτάθλημα της SL2.
Κάτι τέτοιο πλέον φαντάζει πολύ δύσκολο αφού η ομάδα μας σε παιχνίδια με αντίπαλους που ήθελαν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους (Βέροια, Θεσπρωτός , Ιάλυσος , Ιωνικός) ,εμφανίστηκε προκλητικά αδιάφορη.

Το μοναδικό που απομένει για τους φιλάθλους της ομάδας για την φετινή χρονιά θα είναι για το αν ο Ολυμπιακός θα αρχίσει επιτέλους να αγωνίζεται για την φανέλα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια με αρχή το παιχνίδι με αφετηρία αυτό της Κυριακής με τον Διαγόρα , ο οποίος μπορέι να μην έχει άμεσους στόχους όπως ο Ολυμπιακός,αλλά "χτυπάει" τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου.  



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...