Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ασχοληθείτε με τα κλεμμένα μηχανάκια!


Tα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο σημερινό παιχνίδι καυτηριάζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ οι Austrian Boys με ανάρτηση στο facebook δίνουν το δικό τους μήνυμα.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Επειδή η καλή μας διάθεση όλο αυτό το χρονικό διάστημα μάλλον έχει παρεξηγηθεί και επειδή σήμερα στο γήπεδο «χάσαμε» την φωνή μας για να φωνάζουμε και να ζητάμε από την παρούσα αστυνομική δύναμη να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και το αποτέλεσμα είναι ότι στο τέλος θα βγούμε και φταίχτες ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να πούμε την αλήθεια η οποία είναι η εξής:
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κ. Διαμαντή Καρβέλη.
Όταν τον ρωτήσαμε πως γίνεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να έχει διαθέσει 20 προσκλήσεις και να έχουν μπει 40 άτομα από την φιλοξενούμενη ομάδα η απάντηση του κ. Καρβέλη ήταν: «Εγώ τι να κάνω;».
Όταν του ζητήσαμε να τους απομακρύνει για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια λάβαμε πάλι την ίδια απάντηση.
Όταν του επισημάναμε ότι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου πηδάνε το μαντρότοιχο της κερκίδας των φιλοξενουμένων επίσης λάβαμε την ίδια απάντηση.
Κύριε Καρβέλη – και μην το πάρετε στραβά, μια φιλική συμβουλή σας δίνουμε – στον επόμενο αγώνα δεν υπάρχει λόγος να έρθετε. Άλλωστε η παρουσία σας και η απουσία σας είναι το ίδιο και το αυτό.
Γιατί δεν ασχολείστε με αυτούς που πουλάνε cd και κλέβουν μηχανάκια που γνωρίζετε να το κάνετε και καλά;
Στα εξαιρετικά μέτρα ασφαλείας να προσθέσουμε και την έλευση 30 περίπου φιλάθλων της Νίκης Βόλου στα… χωράφια περιμετρικά του γηπέδου χωρίς βέβαια να κάνει το παραμικρό η αστυνομία (αντίστοιχα τους 3 φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου με το drone που δεν προκάλεσαν το παραμικρό πρόβλημα τους συνέλαβαν όπως επίσης περιφρούρησαν και τον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών μας για να διασφαλίσουν ότι δεν θα πάει κανένας στο γήπεδο).
Και να μην ξεχάσουμε ότι στον αντίστοιχο εντός έδρας αγώνα της Νίκης Βόλου εμείς σεβαστήκαμε την Ελληνική Αστυνομία και μεταβήκαμε στο γήπεδο αυστηρά 20 άτομα χωρίς να προκαλέσουμε το παραμικρό πρόβλημα.
Όπως και να έχει εμείς για ακόμα μια φορά οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την πλήρη ανεπάρκεια τους.
Όμως μια τέτοια παρουσία δεν μπορεί να μην δεν γίνει ευρέως γνωστή για αυτό και ήδη συντάσσεται σχετική έκθεση των όσων συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο η οποία και θα γνωστοποιηθεί στο αρμόδιο Υπουργείο και φυσικά στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα ήταν κρίμα άλλωστε να μην μάθουν και εκείνοι το πόσο καλή δουλειά έκαναν οι υπάλληλοι τους.

Το μήνυμα των Austrian Boys:

Το ότι βγάζετε γλώσσα μετά από τόση προστασία μας ξεπερνάει.Για 6 σε 1 είστε μόνο καλοί ,Πείτε μας όμως, ο ένας γιατί μπουσουλάει???
Έξω από το γήπεδο γιατί γυρίσατε πλάτη και το κόψατε για λαχαναγορά???Θέλατε να αγοράσετε μπανάνες και αγγούρια η κάνατε προπόνηση στο τρέξιμο για να κατεβείτε σε αγώνες; Πότε η προπαγάνδα σας θα σταματήσει επιτέλους??? Όσο για το χθεσινό δεν το σχολιάζουμε καν .
Συμπολίτη είναι κρίμα να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.. Σήμερα κάνατε γνωστό το σύνθημα..
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ...

ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...