Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Θα βουλώσει στόματα ο Ολυμπιακός!

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών δημιούργησαν αναστάτωση στους φιλάθλους και δυσαρέσκεια στην διοίκηση.


Για μία ακόμα φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού οι στοιχηματικές αποδόσεις είναι περίεργες.
Έτσι στο παιχνίδι με την Καλαμάτα φαβορί θεωρείται η φιλοξενούμενη ομάδα ,κάτι το οποίο ποδοσφαιρικά δεν στέκει από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν είναι αδιάφορος απέχοντας μόλις 4 βαθμούς από την προνομιούχα δεύτερη θέση.

Βέβαια τέτοιες περίεργες αποδόσεις υπήρξαν τόσο στο παιχνίδι με τον Ιωνικό ,όσο και στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα και δεν επαληθεύτηκαν.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κος Τσεκούρας που είπε μεταξύ άλλων :

«....Κερδίζει ο Ολυμπιακός...ε εντάξει κέρδισε,χάνει ο Ολυμπιακός..α ήταν στο στοίχημα.Πως να παίξει ο ποδοσφαιριστής τώρα.Αν δηλαδή στραβώσει το παιχνίδι την Κυριακή ,που δεν το πιστεύω, ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται συνεχώς στην αμφισβήτηση.Είναι λάθος αυτό.Το ματς της Κυριακής είναι το δυσκολότερο από όλα είναι ο τελικός των τελικών και πρέπει να το κερδίσουμε εμείς από την κερκίδα.Δεν θα φορτώνουμε άγχος στην ομάδα συνέχεια.Και ο παίκτης είναι άνθρωπος και δεν μπορεί να ζει με την αμφισβήτηση.Τα παιδιά θα μπούνε μέσα και θα βουλώσουν στόματα.

Πρέπει να βοηθήσουμε τον Ευριπίδη.Δεν γίνεται να υπάρχει ένας άνθρωπος να τρέχει όλη την ημέρα να βρει λεφτά και να βοηθήσει την ομάδα κι εμείς να καθόμαστε όλη την ημέρα να βρούμε τα στραβά να του τα κοπανάμε στο κεφάλι.»






 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...