Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Με Μητρόπουλο την Κυριακή!

Με δύο απόντες ,όπως όλα δείχνουν ,περιμένει ο Ολυμπιακός την Καλαμάτα.


Ο Παπαϊωάννου δεν θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή σε αντίθεση με τον Μητρόπουλο που σήμερα προπονήθηκε κανονικά.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Καλαμάτα στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση, ενώ αύριο η ομάδα θα κάνει μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς ο Παύλος Μητρόπουλος επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις μετά το σφίξιμο που είχε νιώσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο δικέφαλο, ενώ πρόβλημα τελικά δεν αντιμετωπίζει και ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ, ο οποίος μετά την προπόνηση της Πέμπτης είχε νιώσει μια μικρή ενόχληση. Ο Αντώνης Τσιάρας επανήλθε, επίσης, κανονικά στις προπονήσεις, καθώς τις τελευταίες ημέρες τον ταλαιπωρούσε μια μικρή ίωση.

Αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής παραμένει ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο, χθες Πέμπτη ένιωσε και πάλι μια μικρή ενόχληση στο πόδι.

Σίγουρα πάντως στον αγώνα της Κυριακής ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ράντι, καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του (έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες).



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...