Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Όλοι μέσα με Ασπρόπυργο

Με τις νέες μεταγραφές στην αποστολή του θα αγωνιστεί σήμερα στις 15:00 ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ασπρόπυργο!Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στην αποστολή ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι: Ξενοδόχοφ, Γιδόπουλος, Μακρυωνίτης, Ράντι, Ναβαλόν, Βοσνακίδης, Γραικός, Καρακώστας, Κέρι, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Μητρόπουλος, Μπουτζίκος, Ντούνης, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Μπακουλάτι, Παπαϊωάννου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Φαζός και Λάσκαρης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης:

Και τη νέα χρονιά… συνεχίζουμε και συσπειρωνόμαστε! Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε το καλύτερο δυνατό – όπως είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει – για να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ώστε να κατακτήσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League 2.

Αύριο στον πρώτο αγώνα για τη νέα χρονιά στην έδρα μας θέλουμε την δύναμη μας, τον κόσμο μας για ακόμα μια φορά στο πλευρό μας! Όλοι μαζί να φωνάξουμε για τον Ολυμπιακό μας και να μπούμε με το… δεξί στη νέα χρονιά!' 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...