Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Φορτσάτος στην νέα χρονιά με τεσσάρα!

Με εξαιρετικά ,κατά διαστήματα ,εμφάνιση ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ασπρόπυργου και πέτυχε την ,μέχρι τώρα, ευκολότερη νίκη για φέτος!



Η ομάδα μας επιθετικά άπιαστη , εκτός των τεσσάρων γκολ δημιούργησε πολλές ακόμα ευκαιρίες και  υποχρέωσε τους 1600 φίλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου να τους χειροκροτήσουν όρθιοι ,αλλά και τον Βαζάκα να δηλώσει πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.




Ο Σούλης παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-3-3 με ουσιαστικές αλλαγές τον Παπαιωάννου στην θέση του Φαζού και τον Μητρόπουλο σε αυτή του Λάσκαρη.

Η ομάδα μας αν και αγχώθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Ασπρόπυργο να "πατάει" την ερυθρόλευκη περιοχή αρκετές φορές , άνοιξε το σκορ γρήγορα ,μόλις στο 14' με πολύ όμορφο συνδυασμό που άρχισε από τον Πόζογλου ο οποίος παρά την ανατροπή  με σκληρό μαρκάρισμα από τον Νικολακάκη αλλά σωστά ο Μαριόπουλος άφησε την φάση ,με την μπάλα να φτάνει συστημένα στον Τσίτα που με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Παναγόπουλου που την βρήκε με τα ακροδάκτυλά του αλλά δεν κατάφερε να της αλλάξει πορεία.

Η ομάδα μας με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο που οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο επικίνδυνες τελικές ,φάνηκε να θέλει να τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος.
Με μία δουλεμένη κομπίνα, η πρώτη που είδαμε φέτος από στατική φάση , ο Πόζογλου έστειλε την μπάλα στον Τσίτα αυτός στο πίσω δοκάρι με το κεφάλι ,όπου ερχόταν με φόρα ο Τσιάρας που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παναγόπουλο.

Ο Ολυμπιακός στην πρώτη ευκαιρία του β΄μέρους έκανε το 3-0 μετά από σέντρα του Μπουτζίκου και ωραία αποδοχή της μπάλας και πλασέ του Κουτσιανικούλη που ήταν πολύ δραστήριος στα φτερά της ομάδας.

Στο διάστημα 80-87' η ομάδα μας έδειξε να χαλαρώνει και να δέχεται την μία επίθεση μετά την άλλη με τον Ασπρόπυργο να μειώνει με σουτ του Ζαχαρού και ενώ ο Γιδόπουλος είχε αποσοβήσει τρεις τελικές με προϋποθέσεις. 

Με την συμπλήρωση του 90'λεπτου ο Κέρι έκανε πανέμορφη μπαλιά στον Κουτσιανικούλη αυτός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδια του Σταγάκη και ανατράπηκε από τον τελευταίο με τον Ντρούνη να κάνει το 4-1 .


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Τσιάρας (80’ Ρόκας), Μητρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ράντι (53’ Κέρη), Πόζογλου (70’ Ντούνης), Τσίτας.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Σταγάκης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Νικολακάκης, Γκατζολάρι (83’ Γκατζολάρι), Κάκκο (76’ Ζαχαρός), Ζγκούρι, Σρέσκοβιτς, Φράγκος (27’ Πίντο).

Το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή από το VolosFans

Διαβάστε το ΕΔΩ!


Κάρτες:   Κίτρινες: 14’ Νικολακάκης, 30’ Νικολάου, 39’ Πίντο.

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Μαριόπουλος ήταν πολύ καλός.

Μας άρεσε....
Ο Τσιάρας ήταν άριστος στα καθήκοντά του.
Δεν μας άρεσε...
Τα δεκάλεπτα ταραχής που έχει η άμυνά μας σε κάθε σχεδόν παιχνίδι ,ακόμα όταν προηγούμαστε με καθαρό σκορ.


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Παπαδόπουλος: «Είναι μεγάλη τιμή ένας προπονητής πολύ έμπειρος, όπως είναι ο Γιώργος Βαζάκας, να λέει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Αυτό είναι τιμή και για μένα και την ομάδα μου, γιατί πραγματικά είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση αν και φοβόμουνα τη διακοπή του πρωταθλήματος γιατί κάπως χαλαρώνουν τα πράγματα. Αλλά δουλέψαμε αρκετά καλά και ήρθαν και κάποια παιδιά, αλλά τον Παύλο (σ.σ. Μητρόπουλο) που έχει εμπειρία και είχαμε και τις τιμωρίες του Φαζού και του Λάσκαρη αναγκαστικά τον χρησιμοποιήσαμε, και τον Κέρη που μπήκε ως αλλαγή. Έχω εμπιστοσύνη στο υλικό που είχαμε και οι παίκτες που έρχονται σε μια ομάδα πρέπει να μπαίνουν σιγά σιγά για να μην χαλάει η συνοχή της.

Σχετικά με το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί, απέναντι σε μία εβδομάδα που στα πρώτα δέκα λεπτά μπήκαν πολλές φορές μέσα στην περιοχή μας και απειλητικά. Εκεί αν δεχόμασταν κάποιο γκολ θα αγχωνόμασταν. Σίγουρα το παιχνίδι το τελειώσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είπαμε μέσα στα αποδυτήρια να πετύχουμε ένα γκολ ακόμα για να είμαστε σίγουροι και από εκεί και πέρα να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, γιατί ξέραμε ότι ερχόμασταν και από διακοπή. Είναι μια δίκαια νίκη απέναντι σε μία ομάδα που εγώ πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσει, και λόγω του προπονητή και της δυναμικής που έχει σαν ομάδα, γιατί τους έχω παρακολουθήσει στον πρώτο γύρο.
Κοιτάμε να ξεκουραστούμε αυτές τις ημέρες και να ετοιμαστούμε για τη Βέροια σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Αλλά για να ήταν σημαντικό αυτό έπρεπε να κερδηθεί το σημερινό για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Για να μην ξεχνάμε ότι όταν ξεκινήσαμε και ήρθαμε εδώ ήμαστε σχεδόν τελευταίοι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, στον κόσμο και στη διοίκηση γιατί κάνει πολλές προσπάθειες. Εύχομαι και στον Γιώργο καλή συνέχεια και να ξέρετε ότι δεν είμαστε φίλοι. Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές μέσα στο γήπεδο. Αλλά όταν είσαι δίκαιος και βλέπεις το ποδόσφαιρο καθαρά, λες την αλήθεια»


Βαζάκας: «Χάσαμε από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η καλύτερη ομάδα που παίξαμε μέχρι τώρα ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Οπότε, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και θα πω ότι είχαμε πολλές απώλειες γιατί φύγανε 6-7 παίκτες και θα πάρουμε άλλους 4-5 και θα είμαστε έτοιμοι στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αν μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου τώρα θα λέγαμε ότι είμαστε ομάδα που μπορεί ν’ ανέβει, τώρα να σωθούμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και το ξεπερνάμε. Σίγουρα είναι βαριά ήττα αλλά όταν χάνεις από τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι τόσο καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή ν’ αλλάξουν το παιχνίδι, καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να είσαι πολύ έτοιμος για να παίξεις. Δεν μπορέσαμε, γρήγορα το ξεχνάμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Τρίγλια που για εμάς είναι τελικός για τη σωτηρία μας. Εύχομαι καλή συνέχεια και ο Ολυμπιακός Βόλου που είναι μια ομάδα με την οποία δέθηκα και έχω πάρει τίτλο, να πάρει ο Σούλης Παπαδόπουλος τίτλο φέτος γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δυναμική και ιστορία για να παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες και το αξίζει»


Μικρά&πικάντικα
  • Χρειάστηκε ολόκληρος ο πρώτος γύρος και η πρεμιέρα του δεύτερου για να "πάρει" ο Ολυμπιακός το πρώτο του πέναλτι το οποίο ήταν και αδιαμβησβήτητο









    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...