Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση η Δ.Ε καλαθοφαίρισης!

Ανακοίνωση με την οποία πληροφορεί τον κόσμο για το τι έγινε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας εξέδωσε η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού.
Επίσης επιφυλάσσεται πως θα προχωρήσει σε καταγγελία στην ΚΕΔ.



«Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας για την αγωνιστική τους παρουσία στον Κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Επιπρόσθετα συγχαίρει και τους αθλητές της αντίπαλης ομάδας για την επιτυχή αγωνιστική τους προσπάθεια που δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε.

Έως σήμερα, τηρώντας την αρχή να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία, δεν προβήκαμε σε καμία διαμαρτυρία ή δημόσια τοποθέτηση σχολιασμού των διαιτητικών αποφάσεων, γεγονός που δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι έχει εκληφθεί ως αδυναμία.

Μη μπορώντας πλέον να παραβλέψουμε την διαιτησία στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και την στάση του κομισάριου, διατυπώνουμε την εντονότατη διαμαρτυρία μας για την στάση αμφότερων των συντελεστών του αγώνα.

Οι διαιτητές με τις αποφάσεις τους, κατά την άποψή μας, όπως αυτή διαμορφώθηκε τόσο από την άμεση αντίληψή μας εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και από την ανάλυση του οπτικού υλικού του αγώνα, συνέβαλαν στο να προσδώσουν στην αντίπαλη ομάδα της Νίκης Βόλου αγωνιστικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Η ρίψη καπνογόνου πριν την έναρξη του αγώνα, η παρουσία εντός του αγωνιστικού χώρου πολλών αναρμόδιων προσώπων (μέλη της διοικούσας επιτροπής της Νίκης Βόλου) τα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα χειρονομούσαν και επηρέαζαν τους διαιτητές, η είσοδος φιλάθλων της Νίκης εντός του αγωνιστικού χώρου στο τέλος του αγώνα, οι οποίοι προπηλάκισαν λεκτικά τους παίκτες του Ολυμπιακού, η επίθεση με χειροδικία στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου κ. Βλιώρα Γεώργιο από οπαδό της Νίκης κατά την αποχώρησή του στα αποδυτήρια, προφανώς και δεν υπέπεσαν στην αντίληψη του κομισάριου, ο οποίος σύμφωνα με τις δικαιολογίες που προέβαλε, μας άφησε την εντύπωση ότι μάλλον βρισκόταν σε άλλο αγωνιστικό χώρο.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου 1937 επιφυλάσσεται να προχωρήσει άμεσα σε καταγγελία στην ΚΕΔ/ΕΟΚ κατά των διαιτητών και του κομισάριου του αγώνα, προκειμένου να ελεγχθούν οι αποφάσεις και οι ενέργειές τους, αποστέλλοντας και το σχετικό οπτικό υλικό, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937- Ικαροι Τρικάλων, για τον οποίο επίσης υπάρχουν σοβαρά παράπονα».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...