Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Γιατρειά στο...Κύπελλο!

Τρόπο να ξεφύγει από την βαθειά ενδοσκόπηση που υποβάλλεται τις τελευταίες ώρες θα ψάξει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός στο Αλκαζάρ.


Τυπικά γηπεδούχος ,για ακόμα μια φορά εκτός Μαγνησίας ,ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 16:00 τον Απόλλωνα Πόντου ή Καλαμαριάς ,όπως όλοι τον γνωρίζουμε για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Δεινόπαπας.

Η αποστολή: Γιδόπουλος, Ζάχος, Βοσνακίδης, Κλεμέντε, Γραικός, Δεινόπαπας, Καρακώστας, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπαρούτας, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός.
Αποκλείστηκαν της αποστολής οι Μακρυωνίτης, Στεφάνοβιτς, Ράντι, Τζέφερσον, Κόλα, Καναβός, Πριόνας, Μπακουλάτι, Ενγκομπά και οι τραυματίες Μαρούδας και Πάσχος.


Διαιτητές του αγώνα επανορίστηκαν οι Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Γρεβενών, με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα από την ΕΠΣ Λάρισας και Θανάση Στεφούλη από την ΕΠΣ Γρεβενών.


Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 3 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14.00.
Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€
Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, Silver, Fans και Ladies παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.
Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.
Απαραίτητη για όλους τους φιλάθλους για την παραλαβή του εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τέλος παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να μετακινηθούν μεμονωμένα στο πλαίσιο της ασφαλούς μετακίνησης τους από και προς το Στάδιο Αλκαζάρ».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...