Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ήττα με τα χέρια κάτω!

Ένας τραγικός Ολυμπιακός έχασε κατά κράτος από την Βέροια με σκορ 0-2.


Μια ομάδα χωρίς πλάνο και στόχο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα των 11 εναντίον 10 μετά την αποβολή του Πέντα και υπέστη την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα ,στο ουδέτερο γήπεδο της Φιλιππούπολης που το έκαναν έδρα 600 περίπου φίλοι του Ολυμπιακού.



Ο Γράφας παρέταξε την ομάδα με τον Μακρυωνίτη στο τέρμα , τον Γραικό στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τυς Βοσνακίδη και Φαζό στο κέντρο, τον Τσιάρα  και τον Ρόκα ως αμυντικά χαφ τον Στεφάνοβιτς μπροστά τους και τους Σκοπελίτη και Ράντι ως πλάγια επιθετικά χαφ με προωθημένο τον Τσίτα.

Το πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα κακό και χωρίς φάσεις στις δύο εστίες με τις δύο ομάδες να συναγωνίζονται για το ποια θα κάνει τις περισσότερες λανθασμένες μεταβιβάσεις.Η μοναδική δουλεμένη επίθεση έγινε στο 45' για τον Ολυμπιακό και δεν κατέληξε καν σε τελική αφού ο Στεφάνοβιτς δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση.


Στο β΄μέρος ο Ολυμπιακός ευτύχησε να δει τον Πέντα να αποβάλλεται σωστά μετά από ένα ακόμα άτσαλο μαρκάρισμα και φάνηκε ,προς το παρόν , να έχει το timing του παιχνιδιού μαζί του.

Στο επόμενο 15λεπτο η ομάδα μας φάνηκε να παίρνει προσπάθειες ,πάντα διστακτικά , αφού η περιοχή της Βέροιας δεν γέμιζε με ερυθρόλευκες φανέλες ,με τους παίκτες μας να αρκούνται σε σουτ εκτός περιοχής.Το καλύτερο από αυτά ήταν του Σκοπελίτη που όμως έβγαλε στο γάμα του ο Βοσνιάδης.

 Στο 77' έγινε η κίνηση -ματ ,όπως αποδείχτηκε , με τον Πασά να περνάει στο παιχνίδι και να σκοράρει στο 84' με πλασέ .Έπειτα ο Ολυμπιακός ανέβηκε και ήρθε ένα δεύτερο γκολ από τον ίδιο παίκτη να αποτελειώσει τους ερυθρόλευκους και να...εξεγείρει του φιλάθλους του που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα η οποία παραμένει χωρίς έδρα.


 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός (89’ Πόζογλου), Τσιάρας (73’ Ντούνης), Σκοπελίτης, Ρόκας, Τσίτας, Στεφάνοβιτς (63’ Κουτσιανικούλης), Ράντι.
ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Βεργώνης (75’ Πασάς), Πέντα, Μεληκιώτης (64’ Σκαθαρούδης), Κανούλας (70’ Ταΐρης), Σιμόνι.



Κάρτες:  15' Τσιάρας  82' Σκοπελίτης- 6'Πέντα , 52'Μπλέτσας , 52 Πέντα

 


Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Ντάουλας δεν είχε λάθος σφυρίγματα.




Μας άρεσε....
Ο Σκοπελίτης ήταν ο μοναδικός ίσως παίκτης που έδειξε λίγο πάθος
Δεν μας άρεσε...
Ο Τσίτας σε καμία περίπτωση δεν μπήκε στο παιχνίδι και χαλούσε με τις παρεμβάσεις του τις επιθέσεις των ερυθρολεύκων.
Τερματοφύλακας και άμυνα έχουν τις ευθύνες τους αφού σε τρία επίσημα παιχνίδια έχουμε δεχτεί 6! γκολ.

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Γράφας: «Έγινε ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, στο δεύτερο μέρος, μόλις ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε για να πάρουμε το παιχνίδι, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, όπως είναι η Βέροια. Δυστυχώς, όμως, δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να ξεχάσεις γρήγορα, να σκύψεις το κεφάλι και να δουλέψεις.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας, τον οποίο στεναχωρήσαμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, γιατί όλες οι ομάδες είναι καλές και ανταγωνιστικές. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Βέροια.Aλλάξαμε το σχηματισμό μας, παίξαμε με διάταξη 4-3-3 και αφήσαμε στο παιχνίδι ότι επιθετικογενή ποδοσφαιριστή είχαμε. Όταν είσαι 0-0 και έχεις αριθμητικό πλεονέκτημα δεν μπορείς να βγάλεις κάποιον επιθετικογενή παίκτη. Τροποποιήσαμε την τακτική μας και στο τέλος αγωνιστήκαμε με διάταξη 4-4-2. Πληρώσαμε, όμως, την αδράνεια μας και την έλλειψη συγκέντρωσης και χάσαμε ένα ματς, το οποίο δεν έδειχνε ότι θα το χάναμε.Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει ούτε τη 2η, ούτε την 5η αγωνιστική. Εμείς αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Μάλιστα, ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι για μας με τα Τρίκαλα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και βλέπουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος, έναν θεσμό που μας ενδιαφέρει»


Ρόκας: «Είναι μια δύσκολη ημέρα.Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο.Τη ευθύνη την έχουμε μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές.Ούτε ο προπονητής ,ούτε η διοίκηση.Το παιχνίδι το χάσαμε μόνοι μας.Το τελευταίο 15λεπτο πρέπει να μας γίνει μάθημα.Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν νοήται να χάνει παιχνίδια.Έχουμε μια καλή ομάδα και μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δείξει.

Θεοδωσιάδης:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, να ντέρμπι θα έλεγα από τα παλιά, σ’ έναν καλό αγωνιστικό χώρο, με κόσμο στις κερκίδες. Όσον αφορά το καθαρό αγωνιστικό κομμάτι, θα έλεγα πως ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όσο περνούσε, όμως, ο χρόνος, βρήκαμε και εμείς τη συνοχή μας και αρχίσαμε να μπαίνουμε στο παιχνίδι. Θα έλεγα, πως ήταν ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο. Είχε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ Ολυμπιακός, αλλά είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, καθώς μείναμε πολύ νωρίς με δέκα παίκτες, η αντίδρασή τους ήταν πάρα πολύ καλή. Πολλές φορές, όμως, όταν μένεις με παίκτη λιγότερο αυτό σου βγαίνει σε καλό. Θεωρώ ότι με τις αλλαγές που κάναμε βάλαμε τις βάσεις έτσι ώστε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια. Είμαστε σ’ ένα πρωτάθλημα που έχει πάρα πολύ καλές και ιστορικές ομάδες και βρισκόμαστε ακόμη στις πρώτες αγωνιστικές. Πρέπει, ωστόσο, να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό και να αφοσιωθούμε στο ματς που έχουμε στην έδρα μας με την Τρίγλια. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και θέλω και πάλι να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το ψυχικό σθένος που έδειξαν, όταν μείναμε με δέκα παίκτες και πήραν μία σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο»

Μικρά&πικάντικα
  • Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και πάλι ακολούθησαν την ομάδα και ε΄δωσαν βροντερό παρόν.Στο τέλος του παιχνιδιού αποδοκίμασαν Γράφα και ομάδα.
  • Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, καθώς και τη διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και του Ερασιτέχνη για την παραχώρηση του γηπέδου για τη διεξαγωγή του αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί για ακόμα μια φορά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας στο Γήπεδο της Φιλιππούπολης. Η στήριξη τους σε κάθε αγώνα και η άψογη συμπεριφορά τους δίνει σε όλους δύναμη και θέληση να προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο.
Στον σημερινό αγώνα με την Βέροια Ν.Π.Σ. η ομάδα μας δεν κατάφερε να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο είμαστε ακόμα στην 2η μόλις αγωνιστική του πρωταθλήματος και το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να φέρει απαισιοδοξία στην ομάδα μας και τον φίλαθλο κόσμο.
Όλοι μαζί, μια γροθιά, όπως ξέρει άλλωστε να κάνει η μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, σε παίκτες και προπονητικό τιμ.
Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί την διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και του Ερασιτέχνη για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη φιλοξενία».

To βίντεο του αγώνα
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...