Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Κατέρρευσε στο β' ημίχρονο!

Η πλήρη κατάρρευση της ομάδας στο β΄μέρος έφερε την βαριά ήττα από τον Πανιώνιο με 0-3 και ουσιαστικά η ομάδα μας είπε "αντίο" στον συγκεκριμένο θεσμό








Ο Σούλης παρέταξε  τον Μακρυωνίτη στο τέρμα , τον Γραικό στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τους Βοσνακίδη και Παπαιωάννου στο κέντρο της άμυνας.Κόλα και Ρόκας έπαιξαν ως αμυντικά χαφ ενώ  ο Τζέφερσον ως επιτελικός μέσος με τον Κουτσιανικούλη  και  τον Δεινόπαπα στα πλάγια και φορ τον Τσίτα.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος έπαιξε καλά ,ήταν ανταγωνιστικός πλήρως και μάλιστα ήταν η ομάδα που δικαιούταν να προηγηθεί.

Έγιναν πολλές τελικές προσπάθειες σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο και από τους δύο αντιπάλους ,με τον Ολυμπιακό να έχει πιο "καθαρές" ευκαιρίες , στο 38'΄με τον Κόλα να εκτελεί κόρνερ που βρήκε το δοκάρι και αμέσως μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ του αμυντικούς του Πανιωνίου να διώχνουν πάνω στην γραμμή.
Επίσης ο δραστήριος από την δεξιά πτέρυγα Κουτσιανικούλης είχε δύο -τρία σουτ που όμως δεν έγιναν εξαιρετικά επικίνδυνα για τον Μαλέρμπ.

Στο β΄μέρος ο Πανιώνιος προηγήθηκε νωρίς από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι του Ρόκα.Ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκε αργότερα σε δηλώσεις του στην Cosmote πως υπήρξε παράβαση.
Από το 57' και έπειτα που έγινε το 0-1 ο Ολυμπιακός κατέρρευσε δημιουργικά και παρέμεινε κομπάρσος μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Μοιραία δέχτηκε ακόμα δύο γκολ και η ρεβάνς στην Νέα Σμύρνη είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.


Ολυμπιακός Βόλου: Μακρυωνίτης, Τζέφερσον (53’ Καρακώστας), Βοσνακίδης, Γραικός, Δεινόπαπας (63’ λ.τρ. Πριόνας), Κόλα, Κουτσιανικούλης (66’ Κλεμέντε), Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Τσίτας.

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Λυμπεράκης (72’ Σαραμαντάς), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Ρέντζας (46’ Παπαγεωργιου), Κόρμπος (68’ Τσιλούλης), Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος, Κιάκος, Γρίβας.



Κάρτες:  Βοσνακίδης, Ρόκας, Πριόνας – Μαλέρμπ, Ρέντζας, Γρίβας.


Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Γκορτσίλας έδωσε πολύ εύκολα ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που έκρινε την ροή του αγώνα ενώ έκλεισε τα μάτια σε παράβαση πάνω στον Κουτσιανικούλη στο 38'.

Μας άρεσε....
Ο Κόλα έδωσε στον Ολυμπιακό τις επικίνδυνες στατικές φάσεις που του έλειπαν στα μέχρι τώρα παιχνίδια.
Δεν μας άρεσε...
Η αντίδραση της ομάδας στο β' ημίχρονο μετά το πέναλτι του Ρόκα

Το LIVE του αγώνα όπως το μετέδωσε το VolosFans


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Σούλης: «Ηταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου και ξέρουμε ότι δεν θα κατακτήσουμε το Κύπελλο για αυτό και επιλέξαμε να βάλουμε πολλά παιδιά που δεν έχουν παίξει και δεν είχαν παίξει και την Κυριακή. Σίγουρα έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Καλαμάτα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλουμε να διαχωρίσουμε ή ότι δεν σεβόμαστε τον θεσμό. Άλλωστε η ομάδα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, δεν βοήθησε ούτε εμάς, ούτε τον Πανιώνιο. Νομίζω όμως ότι στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά, ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και στο δοκάρι αλλά και σε μία – δύο περιπτώσεις με τον Κουτσιανικούλη, ωστόσο δεν έγινε αυτό.
Στο δεύτερο χρόνο δώσαμε χρόνο και σε κάποια άλλα παιδιά, βγάλαμε κάποια να τα ξεκουράσουμε. Ώσπου να γίνει το πέναλτι νομίζω ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, έγινε το πέναλτι και εκεί έπεσε η ψυχολογία των παικτών μας και ο Πανιώνιος βρήκε τρόπο και έβαλε άλλα δύο γκολ. Σίγουρα όταν παίζεις και με οκτώ αλλαγές από το ένα παιχνίδι στο άλλο σίγουρα δεν μπορείς να βρεις και ρυθμό. Αυτό που μου άρεσε ήταν η παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί τα παιχνίδια δεν παίζονται για 45 λεπτά αλλά για 90 λεπτά.
Στο Κύπελλο έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, θα παίξουν και πάλι κάποια παιδιά που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο και θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα όπως βγάλαμε και σήμερα. Νομίζω ότι για εμένα που είμαι 4-5 ημέρες στην ομάδα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί είδα κάποια παιδιά όπως είναι και εδώ δίπλα μου ο Κόλα που μπορούν να μας βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ενώ είχαμε μιλήσει με τον γιατρό για το Δεινόπαπα γιατί είχε να παίξει το παιδί 1,5 χρόνο μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό, είχαμε πει να παίξει 45 λεπτά, εκεί φταίω πιστεύω εγώ, λίγο ενθουσιάστηκε και αυτός ήταν και ο ίδιος καλός ήταν και η ομάδα καλή, μου λέει άσε με 10 λεπτά ακόμα κόουτς αλλά εκεί έπρεπε να είναι η πρώτη αλλαγή και όχι όταν τραυματίστηκε. Δεν είναι τίποτα σοβαρό ένα τράβηγμα στον δικέφαλο αλλά θα τον κρατήσει πίσω καμιά εβδομάδα. Αυτό με έχει στεναχωρήσει πιο πολύ από όλα”.Θα θέλαμε να είχαμε παίξει στο γήπεδό μας!»


Παπαβασιλείου: «Σαφώς μια νίκη δίνει θετική ενέργεια, ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Είναι δύσκολο να χάνεις 4-0 στο πρωτάθλημα και μετά να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Πήραμε ψυχολογία με αυτήν την νίκη και είμαι ευχαριστημένος.

Ο Πανιώνιος έχει αρκετά παιδιά και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον. Πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Σοβαρή και επαγγελματική νίκη.

Το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει. Θέλαμε ένα τέτοιο σκορ για να μην υπάρχει άγχος στην ρεβάνς. Το μυαλό μας τώρα είναι στον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη»

Κόλα :«Ένα ματς Κυπέλλου για εμάς μετά από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος που προηγήθηκε και ένα άλλο που ακολουθεί δύσκολο. Συμμετέχουμε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Καλώς ή κακώς έχουμε μείνει λίγο πίσω και έχουμε δώσει βάρος εκεί. Το Κύπελλο για εμάς και για κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ήταν μια ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Είχαμε μια πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν ανταγωνιστικοί, κάναμε και κάποιες ευκαιρίες, δυστυχώς δεν προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, ίσως μας επηρέασε και το πέναλτι που έγινε σε ένα σημείο και μετά έπεσε η ψυχολογία των παικτών. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πήραμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι αλλά κοιτάμε το επόμενο να είμαστε καλοί στην Καλαμάτα να πάρουμε τη νίκη.» 

Μικρά&πικάντικα
  • 200 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο γήπεδο Αλκαζάρ
  • O Δεινόπαπας έπαθε τράβηγμα και θα χάσει τον αγώνα με την Καλαμάτα
To βίντεο του αγώνα



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...