Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Έκλεψε βαθμό στο 93' !↺


Στις καθυστερήσεις "έκλεψε" βαθμό ο Ολυμπιακός με γκολ του Γραικού σε ένα παιχνίδι που και πάλι μας "πόνεσαν τα μάτια μας" !

Ήταν μία πιστή ακολουθία των κακών εμφανίσεων της ομάδας μας που και πάλι πελαγοδρομούσε αβοήθητη στο γήπεδο και από τύχη ,αλλά και από...το ένστικτο κάποιων παικτών κατάφερε να πάρει τον πόντο.



Ο Γράφας παρέταξε  τον Μακρυωνίτη στο τέρμα , τον Γραικό στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τυς Βοσνακίδη και Φαζό στο κέντρο, τον Τσιάρα ως αμυντικό χαφ .Από εκεί και πέρα  Κουτσιανικούλης  Ράντι και Σκοπελίτης έπαιξαν σε γραμμή ως επιθετικά χαφ με προωθημένο τον Τσίτα και δεκάρι τον Στεφάνοβιτς.

Η ομάδα μας είχε δημιουργική ανάπτυξη ομάδας ερασιτεχνικού.Σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Στεφάνοβιτς που ήταν πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό.
Έτσι οι όποιες επιθέσεις της ομάδας βασιζόταν στο φιλότιμο του Σκοπελίτη και σε κάποια τρεξίματα ,τα περισσότερα αδιέξοδα ,του Κουτσιανικούλη.
Βέβαια εδώ βοήθησε και ο Γράφας με τα "κολλήματά " του που επιμένει πως ο Τζέφερσον δεν ΄έχει θέση καν στην 19αδα του Ολυμπιακού.

Με τον Τσίτα χαμένο και χωρίς ουσιαστικό δεκάρι ο Ολυμπιακός δεν έκανε ούτε μια οργανωμένη επίθεση που να καταλήξει σε αξιόλογη τελική προσπάθεια.

Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ με κλασσική κομπίνα Λώττα -Οικονομόπουλου ,ένα γκολ που θα είχε αποφύγει αν η ομάδα μας είχε δει ένα τουλάχιστον περσινό βίντεο του Ολυμπιακού!

Για να είμαστε πάντως δίκαιοι ο τοπικός ΑΟΤ ήταν απλά λίγο καλύτερος από τον Ολυμπιακό.Είχε κατοχή και πιο ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης ,χωρίς όμως να μας καθηλώσει το ποδόσφαιρο που έπαιξε και χωρίς να δικαιολογήσει το τίτλο του φαβορί.
Η ομάδα μας έδειξε δραστήρια στο τελευταίο τέταρτο. Έκανε δύο φάσεις και στην τρίτη ανταμείφθηκε με τον Γραικό που παραμόνευε και πήρε την..ασίστ από την απόκρουση στο σουτ του Μπουτζίκου.


ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Ντόσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πελάεθ (86’ Παπαγεωργίου), Λώττας (61’ Γρηγορόπουλος), Τσίπρας, Σταματής (78’ Σταματής)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός (44’ λ. τρ. Παπαϊωάννου), Τσιάρας, Στεφάνοβιτς (62’ Ρόκας), Σκοπελίτης, Ράντι (46’ Ντούνης), Κουτσιανικούλης, Τσίτας



Κάρτες:  65' Σατραβέλης ,71' Τεγούσης - 93' Μακρυωνίτης


Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Θεοδωρόπουλος σε γενικές γραμμές ήταν καλός.Ελέγχεται για μία ανατροπή του Γραικού στην αρχή του β'μέρους.




Μας άρεσε....
Η επιμονή του Γραικού , ο Σκοπελίτης που μόνιμα τρέχει περισσότερο απ΄'όλους στο γήπεδο και ο Κουτσιανικούλης που τουλάχιστον δείχνει φιλότιμο
Δεν μας άρεσε...
Ο Στεφάνοβιτς ήταν σε άλλο γήπεδο.Το ζήτημα ήταν πως ο Γράφας θεωρεί πως ο Τζέφερσον όχι μόνο δεν είναι καλύτερος ,αλλά δεν έχει θέση καν στην 19άδα.
Η επιμονή του κόοτς με τον Μακρυωνίτη που σήμερα πάντως δεν έκανε το τραγικό λάθος.


Το LIVE του αγώνα όπως το μετέδωσε το VolosFans




Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Γράφας: «Θα έλεγα ότι είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε αυτή την όμορφη πόλη. Καθαρά αμιγώς στο αγωνιστικό κομμάτι θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Τακτικά ήμασταν άριστοι. Ενενήντα λεπτά δεν υπήρχε οργανωμένη φάση του αντιπάλου. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα μας δούλεψε όλη την εβδομάδα πάνω στα αδύνατα και τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, ήμασταν 100% έτοιμοι. Μεσοβδόμαδα παίξαμε 90 λεπτά με μια ομάδα Superleague 2 και είδατε ότι στο 2ο ημίχρονο ήμαστε στο μισό γήπεδο και ο αντίπαλος πάει μόνο στις καθυστερήσεις, πέφτει κάτω. Για άλλη μια φορά τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες και σε κανέναν άλλον. Mε την τροποποίηση του συστήματος από 4-3-3 σε 4-2-3-1 δημιουργήσαμε το πρόβλημα στον αντίπαλο.Μετά το γκολ γυρίσαμε στην αρχική λογική και πήραμε έναν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα γιατί κι εμείς είμαστε μια καλή ομάδα. Εύχομαι ότι καλύτερο στον ΑΟΤ.»


Αμανατίδης: «Νομίζω οτι οι παίκτες μας σε όλο το παιχνίδι ήταν καλύτεροι. Με αυτή την έννοια το λεπτό που μπαίνει αυτό το γκολ αφήνει σίγουρα μια πίκρα όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να συνεχιστεί
Πέντε παίκτες μου στα αποδυτήρια μου είπαν ότι να φταίνε αυτοί για το γκολ που φάγαμε. Η αλήθεια όμως δεν μπορεί να είναι αυτή. Δεν μπορεί να μοιράζεται δια πέντε είναι μια συνολική κατάσταση. Η ομάδα μας θα γίνει πιο γερή μέσα από αυτή τη δοκιμασία . Τα παιχνίδια πρέπει να τα κυνηγάς μέχρι το τέλος μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Σίγουρα για να μπαίνει ένα γκολ στον έξτρα χρόνο κάτι ουσιαστικά δεν έχεις κάνει σωστά .Αυτό θα το βρούμε και θα το λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό δεν μπορούν να στεναχωριούνται. Μπορούν να προβληματίζονται να δούνε τι φταίει. Και θα συνεχίσουμε την πορεία μας μέχρι το τέλος. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και ξανάγινε το γήπεδο μια γιορτή. Η ομάδα μας δυστυχώς δεν μπόρεσε να τους δώσει μια συλογική χαρά. Η προσπάθεια ήταν συγκινητική. Θα πρέπει αυτά τα παιδιά να τα πιστέψουμε πιο πολύ.»

Τσιάρας :«Πριν μιλήσω για το παιχνίδια θα πω πως είμαι χαρούμενος που γύρισα σε μία πόλη που έκανα μόνο φίλους.Αναφορικά με το παιχνίδι είχε δύο οψείς και δίκαιο αποτέλεσμα.Στο α ημιχρόνο δεν μπήκαμε καλά και δεχτήκαμε ένα γκολ που είχαμε επισημάνει στην προπόνηση.Θεωρώ πως έπαιξαν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.Εμείς τώρα έχουμε δύο παιχνίδια έδρας που πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε.» 

Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 200 φίλοι της ομάδας μας βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου των Τρικάλων.
  • Κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού κάθισαν στο σκέπαστρο και είχαν μικρο-προβλήματα με την φιλοξενία των ντόπιων φιλάθλων.Μάλιστα Αιβαζόγλου και Τσιμπανάκος ήρθαν σε αντιπαράθεση.
  • Περίπου 2500 φίλοι των Τρικάλων βρέθηκαν στο γήπεδο.
  • Στο γκολ του Ολυμπιακού κάποιοι "σκληροπυρινικοί" μπήκαν στο γήπεδο με τα ΜΑΤ να τους απομακρύνουν τάχιστα.
  • Κόκκινη κάρτα πήρε ο Γιάννης Θεοδωρίδης στο τέλος του παιχνιδιού και αποβλήθηκε από τον πάγκο του Ολυμπιακού
  • Παρεξήγηση με τον..στρατιωτικό χαιρετισμό του Γραικού που προσομοίασε αυτόν των Τούρκων παικτών."Δεν έχει καμία σχέση με το πολιτικό γίγνεσθαι δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού.Απλά δήλωσα πως όλοι είμαστε πιστοί στρατιώτες του Ολυμπιακού" 

To βίντεο του αγώνα

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...