Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Δοκιμάζονται δύο στον Ολυμπιακό!

Δύο παίκτες προπονούνται δοκιμαστικά την τελευταία εβδομάδα με τον Ολυμπιακό.Ο πρώτος είναι ο Γκοτιέ Κλεμέντε που ανήκει στον Άρη Θεσσαλονίκης.Πρόκειται για 20χρονο επιθετικό που προέρχεται από την Association Sportive Menora (ακαδημία ποδοσφαίρου που εδρεύει στο Στρασβούργο), στην οποία μάλιστα είχε προπονητή τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ, Αρμάντο Φουτσίνι.Μάλιστα ο Φουτσίνι ,που ίσως διατελεί και χρέη μάνατζερ ,ήταν παρόν τις τελευταίες δύο ημέρες στον Βόλο και στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο δεύτερος παίκτης είναι ο 25χρονος Chemin Sorel. Πρόκειται για Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό με Γαλλική υπηκοότητα ο οποίος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης καθώς και στο κέντρο.
Πέρσι αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία του Ρουμανικού πρωταθλήματος με την Τιμισοάρα με την οποία είχε 1 γκολ σε 12 συμμετοχές.
Ξεκίνησε από την U-19 της Παρί σε Ζερμέν ,μεταπήδησε στην δεύτερη ομάδα,πέρασε από το Σκωτσέζικο πρωτάθλημα και την Νταφέρμλιν ενώ στην Γαλλία έχει αγωνιστεί σε Χάβρη ,Φορμπά και Αμιένς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...