Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Να φύγει το μάυρο από την πόλη!

Την Κυριακή θα κληθούμε να αναδείξουμε τον νέο Δήμαρχο Βόλου.

Το VolosFans επιμελώς απέφυγε τόσο καιρό να λάβει πολιτική θέση. Υπενθυμίζουμε πως το συγκεκριμένο ιστολόγιο ασχολείται με τον Ολυμπιακό Βόλου και όσα επηρεάζουν άμεσα την αγαπημένη μας ομάδα.

Το τελευταίο ενάμιση έτος ο Δήμαρχος της πόλης μας αποτέλεσε το Νο 1 παράγοντα επιρροής της ομάδας μας και τον μεγαλύτερο πολέμιο της προσπάθειας που έγινε για την επαναφορά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο άνθρωπος που μετέφερε μια ξένη ομάδα με σκοπό να ενώσει ,τριχοτόμησε το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της πόλης αλλά δεν στάθηκε μόνο εκεί.
Για να "μπαλώσει" το αποτυχημένο πείραμά του πολέμησε λυσσαλέα ,ως άσπονδος εχθρός, την ομάδα μας!

Τι να πρωτοθυμηθούμε άραγε...
Τον εμπαιγμό του κόσμου και την εγκατάλειψη της ομάδας το 2016;
Τις δημόσιες εκκλήσεις του προς τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης να μην δώσουν ένα ευρώ στον Ολυμπιακό ;
Τους γερανούς κατά τον αγιασμό στο ΕΑΚ;
Τις μηνύσεις προς όλο του Δ.Σ του συλλόγου ;
Τον αποκλεισμό της ομάδας μας από το ΕΑΚ και από όλα τα προπονητήρια του Δήμου Βόλου;
Την εγκατάλειψη της ιστορικής έδρας του Ολυμπιακού ;

Αν λοιπόν ο κόσμος της ομάδας μας επιθυμεί το καλό του συλλόγου ,είναι επιτακτικό να φύγει η παρούσα δημοτική αρχή.Αν δεν γίνει αυτό οδηγούμαστε με σιγουριά σε νέο κύκλο καταδίωξης της ομάδας στην νέα κρίσιμη χρονιά που ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι επιλογές που έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι αρκετές και στα τρία ψηφοδέλτια της Νάνσυς Καπούλας , του Ιάσωνα Αποστολάκη και του Απόστολου Παπαδούλη.

To VolosFans δεν θα σας υποδείξει ούτε θα διαφημίσει υποψηφίους.Απλά υπενθυμίζει στους αναγνώστες του ιστολογίου ποιο είναι το συμφέρον της ομάδας που όλοι αγαπάμε. Αν και αυτό είναι προφανές και πασιφανές στην συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...