Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Αντιδράσεις κατά την αναδιάρθρωσης!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με την οποία αντιδρούν στις αποφάσεις της ΕΠΟ και της Πολιτείας για την αναδιάρθρωση και την εφαρμογή της.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Austrian Boys:

«Θα θέλαμε να κατακρίνουμε τις αποφάσεις της ΕΠΟ, της ΕΠΣΘ και των βουλευτών, που για δικά τους συμφέροντα και για τα χρήματα κάνουν την «πολυπόθητη» αναδιάρθρωση πράξη… Απαιτούμε να παίξουμε στη Β’ Εθνική την περίοδο 2019-2020, εκεί δηλαδή που ανήκουμε. Ζητάμε το αυτονόητο!!

Οι αλλαγές ψηφίζονται και εφαρμόζονται την επόμενη χρονιά, όπως ορίζει ο ΚΑΠ και όχι την τρέχουσα περίοδο.

Αυτό που πάτε να κάνετε, να παίζεις μια ολόκληρη χρονιά, να βγαίνεις πρώτος και να ξαναπαίζεις στην ίδια κατηγορία, δεν έχει γίνει πουθενά παγκοσμίως. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ζιμπάμπουε!!

Η ιστορία έχει δείξει ότι όποιος τα βάζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου βγαίνει πάντα χαμένος».


Ανακοίνωση κατά της αναδιάρθρωσης εξέδωσαν και έξι σύνδεσμοι οπαδών, μεταξύ αυτών και οι Austrian Boys. 

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν επίσης οι Γαλάζιοι Αργοναύτες (Α.Ο.Καβάλα), Che Guevara Club (Πανσερραικός), Queen’s Boys (Βέροια), Οπαδοί του Αιγάλεω, Οπαδοί του Αιολικού. 
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ενημερωθήκαμε ότι σήμερα 9-4-2019 θα ψηφιστεί η περιβόητη αναδιάρθρωση των Εθνικών κατηγοριών, βρίσκοντας για ακόμα μία φορά τις ιστορικές ομάδες αδικημένες. Ομάδες με κόσμο που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως οργανωμένοι οπαδοί, τασσόμαστε κατά της αναδιάρθρωσης που θίγει τις ομάδες μας. Δεν επιτρέπεται οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής να ανεβαίνουν σε μία κατηγορία η οποία ουσιαστικά θα είναι πάλι η τρίτη σε τάξη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης, δεν επιτρέπεται ομάδες ιστορικές, οι οποίες βρίσκονται άδοξα στη Γ’ εθνική και δε κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν, να τους βρίσκει η νέα χρονιά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Επίσης. είναι άδικο ομάδες που φέτος υποβιβάζονται από τη δεύτερη κατηγορία, να βρίσκονται τη νέα χρονιά δύο κατηγορίες κάτω και ομάδες που παρέμειναν στην κατηγορία να πέφτουν στη τρίτη εθνική, καθώς και να προβιβάζεται μόνο μία ομάδα απευθείας στη πρώτη κατηγορία.

Είναι γνωστό ότι όλο αυτό συμβαίνει για τα συμφέροντα των μεγάλων και όχι για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Εάν θέλατε αναδιάρθρωση θα έπρεπε να επαναφέρετε τη Δ’ εθνική, την οποία πριν κάποια χρόνια άστοχα καταργήσατε και όχι να μπερδεύετε τον κόσμο αλλάζοντας ονόματα στις κατηγορίες. Αυτό θα βοηθούσε στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μη παίζετε με τα νεύρα μας και την υπομονή μας. Τα χρόνια που περνάμε είναι πέτρινα, αφήνοντάς μας αρκετά χρόνια μακριά από την Α εθνική που εσείς θέλετε να την κόψετε στη μέση διαχωρίζοντας τους πλούσιους από τους φτωχούς».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...