Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Όλη η πόλη Ολυμπιακός!

Διαμάχη σχετικά με την τιμή εισιτηρίων του Κυριακάτικου παιχνιδιού ξέσπασε ανάμεσα στις διοικήσεις Ολυμπιακού και Νίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η τιμή στο Νότιο πέταλο θα είναι στα 15 ευρώ.

Στο ραδιόφωνο του «Βόλος 98.6 FM»  παρενέβη τηλεφωνικά ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, με αφορμή τις αναφορές περί του τιμήματος των εισιτηρίων που θα πρέπει να πληρώσει ο φίλαθλος της Νίκης Βόλου για να παρακολουθήσει το ντέρμπι. Ο κ. Τσιμπανάκος κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δείξει την Κυριακή πως όλη η πόλη είναι κόκκινη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όλη η πόλη είναι Ολυμπιακός Βόλου και πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος:


«Κάποια πράγματα που ακούω μπορεί να ισχύουν, μπορεί και να μην ισχύουν, γι’ αυτό θέλω να τοποθετηθώ απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού και της Νίκης. Το τι έχουν συμφωνήσει οι δύο διοικήσεις δεν είναι κουτσομπολιό. Η Νίκη δεν τήρησε στον πρώτο γύρο αυτά είχαμε πει. Πλήρωσαν παιδιά 7 ,8 και 10 ετών από τους δικούς μας φιλάθλους, εισιτήριο στο πέταλο. Αυτό από την πλευρά τη δική μου θα ήταν ανήθικο να το κάνω αυτό. Είτε τώρα οι φίλαθλοι της Νίκης έρθουν ή δεν έρθουν, είναι δικό τους θέμα. Στο Κύπελλο είχαν βγάλει ανακοίνωση οι οργανωμένοι να μην έρθουν στο μεταξύ μας παιχνίδι, για να μη στηρίξουν οικονομικά τον Ολυμπιακό Βόλου και να μην πάρουμε χρήματα από τα εισιτήρια. Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Με τους δικούς μας οργανωμένους έχουμε μία καλή σχέση και προς τιμήν τους είναι αρωγοί στην προσπάθεια που κάνουμε και είναι μέσα-έξω δίπλα μας και τους ευχαριστώ. Ακολουθούν τις οδηγίες μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι κι ούτε πληρώνουμε πρόστιμα. Έχουμε άριστη συνεργασία.

Εμείς θέλουμε τον κόσμο της Νίκης Βόλου να έρθει, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Το θέμα της τιμής του εισιτηρίου θα το βρω εγώ με τον πρόεδρο της Νίκης. Θα μιλήσω με τον κ. Ιμεράι και θα βγει επίσημη ανακοίνωση από το σάιτ του Ολυμπιακού Βόλου, για να μάθει και ο δικός μας κόσμος και ο κόσμος της Νίκης ακριβώς τι ισχύει. Δεν είμαστε μπακάλικο.

Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να “κοκκινίσουν” το Πανθεσσαλικό. Έχουμε κάνει όλοι μία μεγάλη προσπάθεια και το τρίποντο είναι μονόδρομος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος να χαμογελάσουμε. Τους θέλουμε να δώσουν το βροντερό παρών. Όλη η πόλη είναι Ολυμπιακός Βόλου και πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα».

Στην ίδια εκπομπή παρενέβη και ο χρηματοδότης της Νίκης κος Ιμεράι ο οποίος ανέφερε πως δεν δέχονται ως διοίκηση αυτή την τιμή.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...