Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Πλώρη για την κορυφή!

Με γκολ των Ζγκούρη και Μάντζιου ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την Στυλίδα και περιμένει την Κυριακή για να "πατήσει" Νίκη Νέας Ιωνίας και κορυφή!


Ο Ολυμπιακός έπαιξε τακτικά , προφύλαξε τους παίκτες του και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κέρδισε εύκολα την Στυλίδα που δεν προέβαλλε αξιόλογη αντίσταση.







Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Παπαιωάννου και Οικονομόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τους  Νικολακάκη και Μπουτζίκο στα δύο άκρα άμυνας , τους Ριζογιάννη και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά έπαιξε ο Λώττας σε ρόλο 10αριού με τους Ζγκούρη και Σετρτζίνιο στα επιθετικά χαφ και ως κεντρικό επιθετικό τον Μάντζιο.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι από νωρίς.Στο 11' ο Σερτζίνιο έβγαλε κάθετη μπαλιά στα πλάγια , ο Ζγκούρης πλαγιοκόπησε και με σουτ έκανε το 0-1.Στο 29' ο Μάντζιος έκανε το 0-2 μετά από ανατροπή του από αμυντικό στην μεγάλη περιοχή και εκτέλεση πέναλτι.Από εκεί και πέρα η ομάδα μας έπαιξε τακτικά και με «μυαλό» αφού πρώτο της μέλημα ήταν να προστατευτούν οι παίκτες που θα μπορούσαν να δεχτούν κίτρινη κάρτα.

Η Στυλίδα έκανε μία υποψία ευκαιρίας σε ολόκληρο το παιχνίδι και δεν δυσκόλεψε καθόλου την άμυνα των ερυθρολεύκων.

Στο 71' ο Ναζίμ πέτυχε και το 0-3 το οποίο ακυρώθηκε από τον βοηθό του αγώνα μάλλον λανθασμένα.


ΑΟ Στυλίδας: Μήτσου, Κοντρέου, Καββαδίας (35’ Καμίδης), Τέγος, Μάγιος, Α. Κουφιώτης, Καραμπότσης (66’ Μαντές), Λιανός, Μπαρμπόσα, Μανιάς (83’ Τζότζορας), Ακασού.

ΟΛΥΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Νικολακάκης (61’ Σκοπελίτης), Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος (74’ Ρόκας), Ριζογιάννης, Ναζίμ, Σερτζίνιο, Ζγκούρι (65’ Κόλα), Λώττας (78’ Σαχινίδης), Μάντζιος.





Κάρτες:  42’ Μπαρμπόσα, 29’ Λιανός, 39’ Μάγιος, 63’ Μανιάς, 79’ Ακασού-ν36’ Ζγκούρι, 41’ Ριζογιάννης, 75’ Μάντζιος -87' Μαγιος


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Βλάχος σε ένα εύκολο παιχνίδι δεν απέφυγε τα λάθη που δεν ήταν όμως κριτικά.Στεκόμαστε στην ευκολία που είχε να «κιτρίνιζει» παίκτες και των δύο ομάδων.


Μας άρεσε....

O Σεραφείμ δείχνει πως καλύπτει επάξια το κενό που δημιούργησε ο Πίντο.
Δεν μας άρεσε...
Ο Ριζογιάννης ακόμα δεν έχει αποκτήσει ρυθμό.


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, γιατί παίχτηκε ένα παιχνίδι σε πάρα πολύ δύσκολο γήπεδο. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν αυτή που έπρεπε και η συγκέντρωση των παικτών μας, μπορώ να πω, ότι ήταν πολύ μεγάλη. Από το παιχνίδι είχαμε πολλαπλά οφέλη. Θέλαμε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε, χωρίς να αφήσουμε εκτός παιχνιδιού ποδοσφαιριστές, προκειμένου να έχουν ρυθμό, αλλά και κάποιοι παίκτες, που ήταν στο όριο καρτών, να μη δεχθούν κάρτα. Φεύγουμε από την Στυλίδα με μία ικανοποίηση, γιατί τα οφέλη μας ήταν αυτά που θέλαμε. Πιστεύω, ότι η ομάδα μας έχασε σε πολύ λίγες στιγμές τη συγκέντρωσή της. Όλοι στο τμήμα έχουν καταλάβει, ότι αυτή τη στιγμή κανένας δεν έχει δικαίωμα να μην είναι συγκεντρωμένος. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε μία πολύ μεγάλη μάχη. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε διαχείριση του παιχνιδιού. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν κυνηγήσαμε και τρίτο γκολ. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο τέρμα, οι παίκτες μας, όμως, επειδή έβαλαν γρήγορα τα γκολ, είχαν το μυαλό τους σε κάτι μεγάλο, που θέλουν να πιστεύουν ότι έρχεται. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι από το αρχικό σκεπτικό μας, γιατί η ομάδα από την πρώτη μέρα κάνει πρωταθλητισμό. Νομίζω, ότι στο γήπεδο σε μία εβδομάδα θα αμφισβητήσουμε την πρώτη θέση και τη βαθμολογία. Είναι καθαρό το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε, αμφισβητώντας τη βαθμολογία και διεκδικώντας την Κυριακή την πρώτη θέση»

Αλεξίου: « Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για μας, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους παίκτες του Ολυμπιακού μακριά από την περιοχή μας. Δεχθήκαμε, όμως, πολύ γρήγορα γκολ και στη συνέχεια ο αντίπαλος πέτυχε δεύτερο γκολ μ’ ένα πέναλτι που ήταν αμφισβητούμενο. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τις αμυντικές γραμμές, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάτι και αυτό που καταφέραμε ήταν να χάσουμε με ένα μικρό σκορ.

Εύχομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου καλή επιτυχία στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τη Νίκη. Όσο για μας, κοιτάμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα παιχνίδια που έρχονται για να προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα. Έχουμε άλλους δύο παίκτες, που δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους, καθώς γύρισαν άκυρα. Έχουμε κάνει προσφυγή, για να μπορέσουμε να φέρουμε και αυτά παιδιά στην ομάδα, για την ύστατη προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή της Στυλίδας στην κατηγορία»







Μικρά&πικάντικα
  • Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρέθηκε και πάλι στο πλευρό της ομάδας με 300 τουλάχιστον ερυθρόλευκους να κάνουν το ταξίδι στην κωμόπολη της Φθιώτιδας.

To βίντεο του αγώνα 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...