Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Κέρδισε χωρίς να πείσει!


Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Θησέα το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό αλλά και πάλι έδωσε δικαιώματα αμφισβήτησης.
Με φόρα αφίχθη ο νέος σούπερ-σταρ του Ολυμπιακού που με μόλις δύο προπονήσεις έδειξε την κλάση του και έστειλε το μήνυμα πως θα κάνει την διαφορά!






Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα και πάλι με αλλαγές με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Παπαιωάννου και Οικονομόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τους  Νικολακάκη και Μπουτζίκο στο κέντρο της άμυνας , τους Ριζογιάννη και Κόλα ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά έπαιξε ο Ναζίμ με τους Καμπλιώνη και Σετρτζίνιο στα επιθετικά χαφ και ως κεντρικό επιθετικό τον Σαχινίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο η εμφάνιση της ομάδας ήταν επιεικώς εκνευριστική.Το "τρανζίσιον" δεν λειτουργούσε σωστά ,ενώ υπήρξαν και αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις.
Η ομάδα δεν είχε σωστό πλάνο ανάπτυξης με τους παίκτες να προσπαθούν να κάνουν επιθέσεις κυρίως με σέντρες.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε ουσιαστικά κλασσική ευκαιρία παρά μόνο δευτερεύουσες κυρίως με τον Καμπλιώνη που ήταν πιο κινητικός στα χαφ.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός άλλαξε πρόσωπό με τον Σερτζίνιο να ανεβάζει την απόδοσή του αλλά και τον Λώττα να αλλάζει ριζικά το στυλ του παιχνιδιού της ομάδας.
Ο Σαχινίδης στο 50 και ο Ζγούρι στο 53΄«προειδοποίησαν» την άμυνα του Θησέα και στο 57 ήρθε το γκολ μετά από συρτή σέντρα του Ζγκούρι και πλασέ του Σερτζίνιο.
Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε με τον Ναζίμ να απειλεί σε δύο φάσεις και τελικά να καταφέρνει να πετύχει το γκολ μετά από σέντρα του Λώττα στο 88'


ΟΛΥΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Νικολακάκης, Μπουτζίκος, Ριζογιάννης, Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Σερτζίνιο (90’ Σκοπελίτης), Κόλα (46’ Λώττας), Σαχινίδης (59’ Φλίγκος), Παπαϊωάννου, Καμπλιώνης (46’ Ζγκούρι).

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (79’ Παναγιώτου), Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης, Φραγκογιάννης (88’ Φουρκιώτης), Αγιασιώτης, Τσιουρής (85’ Κακάλιας), Ζάχος (46’ Βλάχος), Δημητριάδης.


Κάρτες:  43’ Οικονομόπουλος-30’ Ζάχος, 38’ Γιαουπλάρι 92' Γιαουπλάρι


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Αγγελούλης είναι ένας πολύ κακός διαιτητής που προφανώς δεν είχε πρόθεση να υποπέσει στα τραγικά λάθη που έκανε.


Μας άρεσε....
Η γρήγορη προσαρμογή που έδειξε ο Νικολακάκης
Δεν μας άρεσε...
Το άστοχο πείραμα του Αμανατίδη να δοκιμάσει τον Ναζίμ ως...δεκάρι!


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«Έγινε ένα παιχνίδι, το οποίο χωρίζεται σε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο αντιμετωπίσαμε μία ομάδα, η οποία είχε κλείσει πάρα πολύ καλά τους χώρους. Δεν έχει σημασία ποιοι παίκτες αγωνίζονται στα παιχνίδια. Σημασία έχει ποιο ρόλο παίζουν στη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ματς ήθελε πάρα πολύ μεγάλη υπομονή. Αυτό το κάναμε. Μας έλειπε, όμως η τόλμη, ενώ είχαμε και κάποιο φόβο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν συντηρητικός. Μπορεί να ήταν στο διάστημα αυτό συντηρητικός και ο προπονητής του. Έπρεπε κάτι να αλλάξουμε και σε πρόσωπα, αλλά και σε κάποιες συμπεριφορές, ιδιαίτερα όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας.

Το δεύτερο ημίχρονο πήγε, όπως το θέλαμε. Αναπτυχθήκαμε επιθετικά και από τις δύο πλευρές, οι παίκτες δημιούργησαν αρκετές φάσεις και δύο από αυτές μετατράπηκαν σε γκολ. Αυτή είναι η εικόνα του παιχνιδιού, στο οποίο ο αντίπαλος έπαιξε με μεγάλη πειθαρχία και στα 90 λεπτά, πιστεύοντας ότι μπορούσε κάτι να… κλέψει από το παιχνίδι.

Κρατάμε, λοιπόν, την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και από κει και πέρα «χτίζουμε», όσο μπορούμε, βασιζόμενοι στην εικόνα του β’ μέρους, βλέποντας και κάποια λάθη που κάναμε όλοι μας. Ο πρωταθλητισμός θέλει πολύ μεγάλη υπομονή. Η προσωπικότητα, επίσης, πρέπει να φαίνεται στο γήπεδο, όντας μέσα και από κάποια προβλήματα. Αυτές είναι βασικές αρχές, στις οποίες όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να τις υπερασπίζεσαι και να παλεύεις γι’ αυτές. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Άλλες φορές το γκολ θα έρθει εύκολα, άλλες δύσκολα.

Στην ομάδα, αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένα βάρος, λόγω του ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε θέση κυνηγού. Θα πρέπει, όμως, να μάθει να ζει και να παλεύει μ’ αυτό. Η τελική μάχη θα δείξει, αν αξίζουμε πραγματικά να αλλάξουμε την κατάσταση στη βαθμολογία. Πρέπει ουσιαστικά να αμφισβητήσουμε τη βαθμολογία. Είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση και είναι μπροστά μας»..»

Μπακάλης: « »







Μικρά&πικάντικα
  • Πάνω από 1000 άτομα βρέθηκαν για μία ακόμα φορά στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
  • Ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά την ενόχληση που ειχε στην τελευταία προπόνηση
  • Ο μεγάλος εκνευρισμός των φιλάθλων στο πρώτο μέρος έφερε ακόμα και αποδοκιμασίες από την κερκίδα.

To βίντεο του αγώνα





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...