Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Χωρίς Ολυμπιακό μένει 19χρονος!

Ακριβά πλήρωσε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ 19χρονος φίλος του Ολυμπιακού!


Με ποινή να παραβρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου έξι ώρες, κάθε φορά που παίζει μπάλα η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, τιμωρήθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο ένας 19χρονος, που κρίθηκε ένοχος για παράβαση του Αθλητικού Νόμου και πρόκληση επεισοδίων.

 Στην υπόθεση κατηγορούμενοι ήταν δύο Βολιώτες, οπαδοί του Ολυμπιακού Β., ένας 14χρονος και ένας 25χρονος, που στις 13 Απριλίου του 2014 είχαν κατηγορηθεί, ότι είχαν προκαλέσει επεισόδια στο ΕΑΚ Βόλου, στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Νίκης και του Ολυμπιακού Β. για τα «play off» της ανόδου στην Α’ Εθνική.

Ο 25χρονος τότε, σήμερα 30χρονος, κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών και χρηματική ποινή 150 ευρώ, ενώ στον τότε 14χρονο, σήμερα 19χρονο, ποινή να παρουσιάζεται δύο ώρες πριν την έναρξη κάθε ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού Β. στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και να παραβρίσκεται εκεί στη διάρκεια του αγώνα, άλλες δύο ώρες περίπου, καθώς και δύο ώρες μετά την λήξη του.

Οι δύο οπαδοί του Ολυμπιακού Β. κατηγορούνταν ότι τρία λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού, μαζί με δέκα ακόμη οπαδούς των ερυθρολεύκων, είχαν πηδήσει τα κάγκελα του γηπέδου και είχαν εισέλθει εντός του αγωνιστικού χώρου, με συνέπεια το ματς να διακοπεί.


Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 19χρονου φέρεται να υποστήριξε στη Δίκη ότι ο ανήλικος τότε είχε πηδήσει τα κάγκελα, γιατί επικρατούσε στριμωξίδι στα κάγκελα, δεν φορούσε κουκούλα και χαρακτήρισε βαριά την ποινή, καθώς ο πελάτης του εργάζεται ως μεταφορέας έτοιμου φαγητού (ντελιβεράς) και τις ώρες εκείνες έχει πολύ δουλειά το κατάστημα, στο οποίο εργάζεται. Ο συνήγορος του 19χρονου πρόσθεσε πως ο πελάτης του κινδυνεύει έτσι να χάσει την εργασία του.

Από την πλευρά του ο 30χρονος απολογούμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι πήδησε εντός του αγωνιστικού χώρου λόγω αγανάκτησης για την διαφαινόμενη ήττα της ομάδας του, ότι δεν ήθελε να το κάνει, αλλά είχε παρασυρθεί από τους υπόλοιπους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...