Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Πρόκριση με "Φλιγκόλ"

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ρήγα στο Βελεστίνο με σκορ 1-2 και προκρίθηκε στον τέλικο του κυπέλλου ΕΠΣΘ.
 
Με δύο γκολ του Φλίγκου στο 39' και το 59' η ομάδα μας κατάφερε να ξεπεράσει τον Ρήγα που του έβαλε δύσκολα αφού προηγήθηκε στην πρώτη φάση του αγώνα στο 5'.

 Οι ερυθρόλευκοι ,για μια ακόμα φορά , δέχτηκαν γκολ νωρίς και αναγκάστηκαν και πάλι να "κυνηγάνε" το σκορ.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε μετριότατη εμφάνιση αφού δεν ήταν μόνο ο αιφνιδιασμός της άμυνάς μας στην αρχή του παιχνιδιού ,αλλά και οι συκγριτικά με προηγούμενα παιχνίδια , οι λίγες τελικές προσπάθειες.
Αξιοσημείωτο πως η πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια του Ολυμπιακού έγινε στο 23' με κοντινό πλασέ του Οικονομόπουλου ενώ ακολούθησαν ακόμα δύο στο 25' και 29'.Η ισοφάριση ήρθε στο 39' όταν η απευθέιας εκτέλεση φάουλ του Λώττα βρίσκει μετά από απόκρουση του Παπαγιάννη στο δοκάρι και στο "ριμπάουντ" ο Φλίγκος κάνει το 1-1.

Στο β' μέρος η ομάδα μας έπαιξε κοντρόλ ποδόσφαιρο χωρίς να κάνει τις πολλές φάσεις.Σε μια από αυτές στο 59' το σουτ του Φλίγκου χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό ο οποίος στον τελικό θα αντιμετωπίσει ,εκτός απροόπτου , την ομάδα του Αλμυρού.


 
 ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Πάσχος, Σουγκάρης (76’ Ζηρδέλης), Αραμπατζής (62’ Γάρος), Νασιακόπουλος, Σέττος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Οικονομόπουλος, Λεάντρο, Ρόκας (73’ Νόνης), Καμπλιώνης (62’ Σκοπελίτης), Κόλα, Φλίγκος (89’ Πατσής), Λώττας, Ζγκούρι (36’ Ευθυμιάδης).









 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...