Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Τρίποντο σαν...ήττα!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ουραγό Αναγέννηση με 2-1 από ένα παιχνίδι που το μόνο που μπορεί να κρατήσει είναι οι τρεις βαθμοί.
Οι ερυθρόλευκοι παίκτες δεν κατάφεραν να «ζεστάνουν» τους 1500 φιλάθλους που αψήφησαν την παγωνιά καθώς η εμφάνιση της ομάδας ήταν κατώτερη του αναμενομένου.



Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Παλιούρα στο τέρμα , τους Παπουτσογιαννόπουλο και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας και τους  Οικονομόπουλο και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους Κόλα και Ρόκα ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Καμπλιώνη και Ευθυμιάδη και μοναδικό προωθημένο τον Ζγκούρη.

Η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι με τον Οικονομόπουλο να σκοράρει μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κούτσικου μετά από κεφαλιά-ασίστ του Ζγκούρη.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες για να γίνει το 2-0 στο 26' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λώττα και κεφαλιά του Πίντο.
Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακό είχε μια ανιαρή και ανούσια υπεροχή.Οι τελικές πάσες δεν ήταν αρκετά καλές αλλά ακόμα και όταν οι παίκτες μας βρισκόταν σε απόσταση βολής δεν υπήρξαν καλά τελειώματα.Σε 3-4 από αυτά που ήταν επικίνδυνα ο Κούτσικος είχε την απάντηση.
Όταν μάλιστα στο 72΄η Αναγέννηση μείωσε η γκρίνια έκανε την εμφάνισή της στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού για πρώτη φορά φέτος.
Από εκεί και πέρα βέβαια η Αναγέννηση δεν κατάφερε να ξανα-απειλήσει τους ερυθρόλευκους αλλά και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε με την σειρά του να σιγουρέψει το παιχνίδι με έναν τρίτο γκολ.





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Λεάντρο, Μπουτζίκος, Κόλα, Ρόκας (66’ Σκοπελίτης), Καμπλιώνης (66’ Φλίγκος), Λώττας (45’ Νόνης), Ευθυμιάδης (85’ Ναζίμ), Ζγκούρι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κούτσικος, Ξανθόπουλος, Καραμπίνας, Δ. Αλεξίου, Γκούρλας (87′ E. Αλεξίου), Τζέλλος, Γόρδιος, Αναγνωστόπουλος, Τσιατάς (68’ Πρίφτι), Καρβούνης, Λουκάς.



Κάρτες:  
6’ Ρόκας-38’ Καραμπίνας, 39’ Τζέλλος, 49’ Δ. Αλεξίου


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Μπουρουζίκας δεν είχε δύσκολο έργο.Κάποια λάθη έγιναν από τους βοηθούς.



Μας άρεσε.... 
Το γεγονός πως στον Ολυμπιακό σκοράρουν ακόμα και οι κεντρικοί αμυντικοί...
Δεν μας άρεσε...

H χαλαρότητα που επέδειξαν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ανεξαιρέτως μετά το πρώτο 20λεπτο.

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«Μέχρι σήμερα δίνω μετά τα παιχνίδια συγχαρητήρια στους παίκτες μου.Σήμερα δεν τα αξίζουν.Λεπτό με το λεπτό η ομάδα έδειχνε έναν χειρότερο εαυτό ,όχι από άποψη ικανότητας αλλά νοοτροπίας πράγμα που είναι θεμελιώδες αν θες να κατακτήσεις την πρώτη θέση.Αυτό η ομάδα δεν πρέπει να το ξαναεμφανίσει πρέπει να το αποδεχθεί και να το λύσει αλλιώς δεν υπάρχει δεύτερη μέρα.Στο πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα έδειξε πως μπορεί να δημιουργεί.Στην συνέχεια παρασύρθηκε και έδειξε ένα πρόσωπο που δεν έχει ξαναδειξει.Σήμερα θεωρώ πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κέρδισε.Δεν ξέρω αν ακούγεται βαρύ ,ούτε και θέλω να δημιουργήσω τεχνηέντος μία κατάσταση συναγερμού στην ομάδα.Είναι όμως μια πραγματικότητα η οποία αποτυπώνεται λάθος στο τρίποντο που πήραμε.Στις επόμενες τρεις ώρες οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά και να αποφασίσουν πως αυτό το πρόσωπο που παρουσίασαν δεν έχει καμία θέση στην ομάδα. »

Ρόκας: «Σήμερα πήραμε τους τρεις πόντους αλλά είναι σαν να έχουμε χάσει.Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση που είχαμε που δεν ήταν αντάξια της ιστορίας του Ολυμπιακού.Νομίζω πως η εμφάνιση αυτή μας φέρνει πίσω σε πολλά πράγματα.Είμαι σίγουρος πως θα το λύσουμε εμείς μέσα στα αποδυτήρια.Το πρωτάθλημα το παίρνεις από αυτά τα υποτιθέμενα εύκολα παιχνίδια και όχι από τα ντέρμπι.Έχουμε παίξει όλοι τέτοια παιχνίδια και την έχουμε πατήσει.Ομάδες έχουν πέσει κατηγορίες από τέτοια παιχνίδια.Η χαλαρότητά μας είχε να κάνει με το γεγονός πως παίζαμε με μία ομάδα που δεν έχει πόντο.»








Μικρά&πικάντικα
  • 1500 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
  • Είκοσι παιδιά από την Κιβωτό του κόσμου φιλοξενήθηκαν από την διοίκηση στις κερκίδες του γηπέδου αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.

To βίντεο του αγώνα





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...