Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ο Ολυμπιακός είναι απροστάτευτος....

Για τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα από την δημοτική αρχή μίλησε ο Αλέκος Μεταφτσής.


Στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico φιλοξενήθηκε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου, κ. Αλέκος Μεταφτσής, ο οποίος έκανε λόγο για πόλεμο που δέχεται η ομάδα, αφού ζητάει γήπεδο, αλλά δεν της το δίνουν, επισημαίνοντας ωστόσο ότι παρά την εχθρική στάση που βιώνει από τη δημοτική αρχή Βόλου, δεν θα αποπροσανατολιστεί, αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται με στόχο την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. 


«Έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες προς τη δημοτική αρχή. Το επόμενο που μένει να κάνουμε, είναι να αλυσοδεθούμε στα δέντρα στην πλατεία Ελευθερίας και να γελάει ο κόσμος μαζί μας.

Το θέμα είναι τι κάνουν οι παράγοντες αυτοί, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έλεγχο στις διαπιστωτικές πράξεις, οι οποίες λένε όχι, ναι, δίνουμε ή δεν δίνουμε και σε ποιους δίνουμε το γήπεδο. Εκεί ο Ολυμπιακός είναι απροστάτευτος για κάποιους λόγους, οι οποίοι είναι φανεροί σε όλο τον κόσμο. Εκείνο που οφείλουμε να κάνουμε στην παρούσα φάση, είναι να ενισχύσουμε την ομάδα μας όσο μπορούμε καλύτερα και δεύτερον να ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο για να κάνει προπόνηση ο Ολυμπιακός και να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι βουλευτές του νομού είναι ενήμεροι για την κατάσταση και θα πρέπει από μόνοι τους να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αποπροσανατολιστεί και θα κάνει τον αγώνα του για να πετύχει το στόχο που έχει θέσει. Κι ας πηγαίνει για προπόνηση στο Αερινό ή στο Αρμένιο.
Αυτή τη στιγμή ασκείται πόλεμος στον Ολυμπιακό Βόλου. Zητάμε γήπεδο αλλά δεν μας το δίνουν. Η ομάδα βρίσκεται σε μία ρότα και αυτή δεν πρέπει να την αλλάξει. Ο Ολυμπιακός έχει ένα στόχο και προς την επίτευξη αυτού του στόχου θα λειτουργήσουμε αταλάντευτα. Όλοι δίπλα στην ομάδα κάθε Κυριακή στο γήπεδο» ανέφερε ο κ. Μεταφτσής.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...