Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Θα αναγεννηθούμε και πάλι!

Ανακοίνωση, με αφορμή το παιχνίδι με την Νίκη Νέας Ιωνίας εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου. 
Η ανακοίνωση:

«Παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού Βόλου.Επειδή είμαστε Ολυμπιακός Βόλου.

Επειδή είμαστε η κορυφαία επαρχιακή ομάδα στην Ελλάδα. Επειδή μόνο εμείς έχουμε βιογραφικό με 18.000 κόσμο σε τρία παιχνίδια χωριστά στο καθένα. Επειδή εμείς γράψαμε πρόσφατα ιστορία με τέσσερα παιχνίδια στην Ευρώπη δίνοντας στην χώρα μας δέκα βαθμούς.

Επειδή φτάσαμε πρόσφατα σε ημιτελικά κυπέλλου, μία ανάσα από τον τελικό.
Επειδή εμείς εξαφανίσαμε 3.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Paris Saint Jermain στη Γαλλία, ένα παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ αφού στις 4:00 την νύχτα κάποιοι αλήτες μας εξαφάνισαν.

Επειδή μόνο εμείς κάναμε σε έναν χρόνο είκοσι οχτώ πορείες για την δικαίωση της ομάδας μας. Επειδή μόνο εμείς έχουμε τις ψυχές μας πιο βαθειά από τις πληγές μας. Επειδή εμείς είμαστε οι πιο αδικημένη και πιο κυνηγημένη ομάδα. Επειδή εμείς είμαστε εφιάλτες στα δύστυχα όνειρα εχθρών και αντιπάλων οπαδών που έχουν βγάλει ρυτίδες από τα είκοσί τους χρόνια.

Επειδή εμείς δεν είμαστε οπαδοί του Αούα και ξέρουμε από ποδόσφαιρο. Για όλους αυτούς τους έντεκα λόγους την Κυριακή νικάτε και τιμάτε την φανέλα του Συλλόγου.

Θα χαρούμε αλλά όχι περισσότερο απ’ ότι χαρήκαμε από τις νίκες με Στυλίδα, Θησέα κλπ. Δεν θα πανηγυρίσουμε κιόλας αφού η θέση του Ολυμπιακού δεν είναι να παίζει με ομάδες χωριά.

Η μοίρα μας και οι Γερουλάνηδες μας έφεραν από τα σαλόνια της Ευρώπης να παίζουμε στα χωράφια της Γ΄.
Αλλά το μέλλον είναι δικό μας. Με υπομονή και επιμονή θα αναγεννηθούμε και πάλι.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...