Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Πέντε στο ...ρελαντί!

Ο Ολυμπιακός έβαλε πέντε γκολ στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και έχασε τα διπλάσια , προσφέροντας ένα ευχάριστο απόγευμα στους φιλάθλους του στο Πανθεσσαλικό.


Η ομάδα μας κυριάρχησε καθολικά στο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπόρεσε να προβάλλει καμία αντίσταση και η έκταση του σκορ ήταν καθαρά "ερυθρόλευκο" ζήτημα.



Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Παπουτσογιαννόπουλο και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας και τους  Οικονομόπουλο και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους Κόλα και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Σερτζίνιο και Σκοπελίτη και μοναδικό προωθημένο τον Φλίγκο.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Φλίγκο ο οποίος δέχτηκε την όμορφη ασίστ του Λώτα και με το γνωστό του πλασέ μετά από...προσποιήσεις έγινε το 1-0.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να επιτίθεται αλλά ο Σερτζίνιο είχε ένα ρεσιταλ άστοχων "τελειωμάτων" για να έρθει το 39' όπου σε ένα δίλεπτο τελείωσε το παιχνίδι.Καταρχή με ώραίο σουτ του Ναζίμ που θύμισε σουτ επιθετικού και μετά από ένα λεπτό με σουτ του Λώττα.

Ο Ολυμπιακός στο β μέρος χαμήλωσε ρυθμούς ,ο Περικλής Αμανατίδης έκανε τις αλλαγές από νωρίς αλλά πέτυχε ακόμα δύο γκολ.Ο Μπουτζίκος στο 55' με όμορφο σουτ και ο Σερτζίνιο στο 77΄διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με τον Ολυμπιακό να χάνει αρκετές ακόμα ευκαιρίες να σκοράρει ακόμα περισσότερα τέρματα.



Ολυμπιακός Βόλου (Αμανατίδης): Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπουτζίκος (71’ Παπαϊωάννου), Πίντο (79’ Νόνης), Οικονομόπουλος, Κόλα, Σερτζίνιο, Ναζίμ (59’ Ευθυμιάδης), Φλίγκος (59’ Καμπλιώνης), Λώττας, Σκοπελίτης.

Απόλλων Μακρυχωρίου: Γεωργαντζάς, Δ. Τεντολούρης, Κουλοκτσής, Τζιμπούκας, Ισούφης, Κοντοβάς (61’ Μιντζάλι), Κατσιγιάννης, Τζουμάκης (52’ Μυριώτης), Κρανιώτης, Α. Τεντολούρης, Ξέρρας (46’ Τζούνιορ).


Κάρτες:  69' Κόλα  - 36' Ισούφης ,49 ' Κουλακτσής 50' Κρανιώτης


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Λαθύρης είχε ένα εύκολο απόγευμα.


Μας άρεσε.... 
Ο Λώττας και ο Μπουτζίκος ξεχώρισαν κατά την άποψη μας.
Δεν μας άρεσε...
Σε..."άστοχη" ημέρα βρέθηκε ο Σερτζίνιο που ωστόσο σημείωσε ένα γκολ.


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«Είδαμε πάρα πολύ σοβαρά το παιχνίδι, γιατί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος είναι και το Μακρυχώρι και Έκανε κάποιες σημαντικές νίκες. Οι παίκτες μας είδαν το παιχνίδι όπως πραγματικά έπρεπε. Είχαν αποτελεσματικότητα και προσπάθησαν να κάνουν επιθέσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά και από τον άξονα. Νομίζω, ότι μέσα σε ένα τέταρτο προσαρμόστηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού και έβγαλαν αρκετές αρετές μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό και τους δίνω συγχαρητήρια. Το γήπεδο σήμερα μας ευνόησε. ¨Ηταν ένα γρήγορο γήπεδο για μας και δεν σας κρύβω ότι έτσι θέλουμε να βλέπουμε τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η συνέχεια είναι πάρα πολύ καθοριστική. Έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου την Τετάρτη και δύο παιχνίδια εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Σ’ αυτά τα ματς θα δείξουμε, πραγματικά, αν αξίζουμε την πρώτη θέση που έχουμε στη βαθμολογία. Αυτό είναι για μας πρόκληση. Πιστεύω, πως με πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε.
Ευχαριστώ πάρα πολύ το Βάιο Καραγιάννη, ήταν πραγματικά ένας παίκτης διαμάντι. Τον είχα ποδοσφαιριστή προς το τέλος της καριέρας του. Τόσο ο Βάιος, ο οποίος έχει και παρουσία σε Μουντιάλ ως ποδοσφαιριστές και όλοι αυτοί οι σπουδαίοι παίκτες του παρελθόντος, να δώσουν ότι μπορούν στο ποδόσφαιρο, να δώσουν τα φώτα τους σε νέα παιδιά, καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει αλλάξει επίπεδο. Έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε, υπάρχουν ταλέντα, έχουμε και δύναμη και θέληση.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται στην ομάδα. Να έρχονται από πίσω παιδιά, τα οποία τα χρειαζόμαστε και θα τα χρειαστούμε στο μέλλον με μαθηματική ακρίβεια. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές και σε λίγες μέρες θα έχουμε μία καλή εικόνα, όσον αφορά τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό. Είναι δυσάρεστο γεγονός για ένα ποδοσφαιριστή. Χάνει στιγμές, αγώνες και μέρος από την προσπάθεια. Έχουμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Το επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός. Ποτέ δεν θα αποτελέσει δικαιολογία για τον Ολυμπιακό Βόλου, ότι δεν πετύχαμε γιατί έλειψαν κάποιοι παίκτες. Αυτό δεν υπάρχει και ως φιλοσοφία το έχουν δεχθεί τα παιδιά»

Καραγιάννης: «Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι η αποστολή μας ήταν δύσκολη. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και ένα βαρύ όνομα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών, να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει, προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε κάπως ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν τα καταφέραμε και λογικό ήταν, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από μας και Δίκαια μας κέρδισε.
Πιστεύω, πάντως, πως θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στο παιχνίδι, καθώς οι δυνατότητες της ομάδας δεν είναι αυτές που δείξαμε σήμερα. Δεν με πείραξε η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς την περιμέναμε, αλλά το γεγονός ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αυτό είναι και το παράπονό μου. Την ευθύνη για την ήττα την παίρνω επάνω μου. Μπορούσαμε να κρατήσουμε δύο-τρεις παίκτες εκτός ενδεκάδας, καθώς βρίσκονται στο όριο καρτών, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα από τον πάγκο να καλυφθούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Αναγκαστικά αγωνίστηκαν και ένας από αυτούς συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι στη διάθεσή μας για το επόμενο παιχνίδι με την Aναγέννηση Καρδίτσας.
Η συνέχεια είναι δύσκολη για μας. Οφείλουμε να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι χωριστά και να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε για σωθεί η ομάδα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει τους στόχους του και στο φίλο μου Περικλή Αμανατίδη, τον οποίο είχα προπονητή στους Νέους Πόρους μετά την ΑΕΚ, εύχομαι τα καλύτερα”»

Οικονομόπουλος: «Είμαι αρκετά χαρούμενος, γιατί κάναμε μία μεστή εμφάνιση. Οι συμπαίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα. Το να μην είμαστε δηλαδή σοβαροί σε κάποιο παιχνίδι είναι το μοναδικό πράγμα το οποίο θα μπορέσει να μας αποτρέψει από την άνοδο. Για μία ακόμα φορά δείξαμε ότι είμαστε αυτοί που πρέπει. Αυτό που δουλεύουμε κάθε εβδομάδα στις προπονήσεις το βγάλαμε μέσα στο γήπεδο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Πιστεύω, πως αν συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί,  θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο.
Θέλω να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές του Μακρυχωρίου να έχουν μία γρήγορη παραμονή. Όπως είπε και ο προπονητής μου, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι καινούργια ομάδα στην κατηγορία και έχει αρκετή ποιότητα. Μπορεί ο Απόλλων να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να σωθεί άνετα. Εύχομαι να το πετύχει όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Μυριώτης: «Γνωρίζαμε όλη την εβδομάδα τι θα αντιμετωπίσουμε σήμερα. Έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που είναι φαβορί στον όμιλό μας για την άνοδο. Δεχθήκαμε ένα σχετικά γρήγορο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αντίδραση. Από κει και πέρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό, να κοιτάξουμε μπροστά και να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς. που είναι με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας.Να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και από το σημερινό παιχνίδι να κρατήσουμε μόνο τα θετικά. Ότι παίξαμε με μία πολύ σπουδαία ομάδα, σ’ ένα φανταστικό γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του»







Μικρά&πικάντικα
  • Λιγότερος κόσμος από τον αναμενόμενο στο Πανθεσσαλικό αφού περίπου 1000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες.Μάλλον η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δεν βοήθησε.
  • Στο διάζωμα 112 βρέθηκαν 20 φίλαθλοι του Απόλλωνα Μακρυχωρίου οι οποίοι κάθισαν και ξεδίπλωσαν το πανό τους χωρίς καμία αστυνομική συνοδεία και χωρίς να συμβεί το παραμικρό από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που καθόταν σχεδόν...ανάμεσά τους.

To βίντεο του αγώνα




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...