Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ανήθικο να «μιλάτε» για ιστορία!

Απάντηση στο "προκλητικό" πανό φιλάθλων της Νίκης έδωσαν οι Austrian Boys.
Οι φίλοι της "συνοικιακής" ομάδας των δύο ΑΦΜ για μία ακόμα φορά απέδειξαν την «άτυπη» συμμαχία με τον Δήμαρχο Βόλου απαιτώντας από αυτόν να ξηλώσει τις κερκίδες του "Τάκης Συνετόπουλος" στις οποίες σχηματίζεται το όνομα της ένδοξης ομάδας του Βόλου.

Η ανακοίνωση των Austrian Boys :

«Θέλοντας και μη, μετά από πιέσεις που δεχτήκαμε από το σύνολο των οργανωμένων μας  πρέπει να απαντήσουμε στις προκλήσεις των υποτιθέμενων τελευταίων οπαδών των μοικανών της πόλης , οι οποίοι πάλι ξεσπάθωσαν ως συνήθως.
 Μιλάνε για ιστορία, είναι το πλέον ανήθικο αυτοι να μιλάνε για ιστορία όταν εμείς την ιστορία την ΓΡΑΦΟΥΜΕ. 
Όταν η τελευταία  οργανωμένη εκδρομή τους ηταν 56 ατομα στο Κερατσίνι και 14 ατομα στην Ιτέα, όταν Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τους ιστορική επιτυχία ηταν να κερδίσουν τον πανθρακικό σαν μουσαφίρηδες στη super league και όταν πανηγυρίζουν που τα λιανοπαίδια παίρνουν πρωτάθλημα στο πόλο. 
Είναι πλέον ανήθικο να προσπαθούνε να συγκρίνουν τα επιτεύγματα της ομάδος τους με την ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και των AUSTRIAN BOYS.
Ένας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με διακρίσεις που εχουν κανει γνωστή τη πόλη σε ολη Ελλάδα και την ΕΥΡΩΠΗ ,και ένα οργανωμένο κίνημα το οποίο εχει κοκκινήσει τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ελλαδος και τις εθνικές οδούς της πόλης , όταν αυτοι, αυτά τα γήπεδα τα ξέρουν μονο από το ULTRAS WORLD.
Τέλος , όσον αφορά το χθεσινό αυτό πανί  γραμμένο σε χαρτί υγείας  έχουμε να απαντήσουμε το εξής: ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΔΙΨΑΝΕ  - ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝΕ.»





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...