Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Γιακουμής στα goalpost!

Ο τέως τερματοφύλακας της Σπάρτης Αστέριος Γιακουμής είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου.
Η κωλυσιεργία του Καραγκιολίδη οδήγησε την διοίκηση στο να «κλείσει»τουλάχιστον.. ισάξιο τερματοφύλακα ο οποίος έγινε γνωστός από την καριέρα του στον ΠΑΟΚ στον οποίον αγωνιζόταν προ 3 ετίας.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αστέριο Γιακουμή, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Αστέριος γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1988 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 στον Αγροτικό Αστέρα, που αγωνίζονταν στην Football League. Παρέμεινε στον Αγροτικό Αστέρα έως το 2010, ενώ τη περίοδο 2015 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε στη Super League. Τη χρονιά 2016-2017 επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ πέρυσι συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα της Σπάρτης.


Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο τερματοφύλακα 1,87μ με εμπειρία τόσο στην Football League όσο και στην Superleague, ενώ έχει τιμήσει και τα χρώματα της χώρας μας, καθώς έχει συμμετάσχει στην Εθνική Ελλάδος under 21, την περίοδο 2010-2011.


Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Αστέριο στην  ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...