Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Μην δίνετε λεφτά στον Ολυμπιακό!

Η συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού έχει οδηγήσει σε πανικό τον Α.Μπέο.
Στην χθεσινή εκπομπή του συνεργάτη του κου Γαλάτη ο Δήμαρχος έφτασε στο σημείο να προσπαθεί να αποτρέψει τους επιχειρηματίες του Βόλου αλλά και τον φίλαθλο κόσμο, από τα να "βάλει λεφτά" στον Ολυμπιακό.

Ο κος Μπέος είπε μεταξύ άλλων:

«Το 2006 προσπάθησα να συγχωνεύσω τη Νίκη και τον Ολυμπιακό, αλλά είδα ότι υπάρχει μεγάλο μίσος και κατάλοιπα. Με τον ΝΠΣ δε μιλάμε για συγχώνευση, αλλά για απορρόφηση. Οι ιστορίες της Νίκης και του Ολυμπιακού δε διαγράφονται. Να συνεχίσουν να υπάρχουν. Επαγγελματικά όμως πώς θα τρέξει η ομάδα; Να μας εξηγήσετε ποιος θα είναι ο χρηματοδότης. Η κοροϊδία τελείωσε....

Ο … Τζίλης και ο Ευριπίδης δεν ξέρω αν έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν και να “τρέξουν” μία ομάδα με προϋπολογισμό 350, 400, 450 χιλιάδες ευρώ. Ζητάω από τον κόσμο κανένας να μη βοηθήσει χρηματικά αυτή την προσπάθεια. Μα κανένας. Τα λεφτά τους θα πάνε για πέταμα. Να μη δώσουν σε καμία ομάδα διαφημιστική πινακίδα, γιατί θα πάνε για πέταμα. Δεν έχουν να προσδώσουν κάτι, να δείξουν κάτι. Αυτά τα χρήματα να πιάσουν τόπο, να αισθάνονται ότι τα έδωσαν και πραγματικά έπιασαν τόπο. Αυτά τα χρήματα θα τα διαχειριστούν κάποιοι άνθρωποι, για να κάνουν τους παράγοντες. Είναι κρίμα να χτυπάς την πόρτα του κάθε ανθρώπου, να έχει τη διάθεση να βοηθήσει κι αυτά τα χρήματα να μην πηγαίνουν εκεί που πρέπει και να μην πιάνουν τόπο».

Οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση - απάντηση στα λεγόμενά του η οποία έχει ήδη δημοσιευθεί!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...