Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Έξι στο ρελαντί...!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την ευρύτερη νίκη της χρονιάς απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου.

Το τελικό 6-0 δεν αφήνει περιθώρια περαιτέρω..σχολιασμού.

Η ομάδα μας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ,δεν έδωσε δικαιώματα αμφισβήτησης σε κανένα σημείο του αγώνα ,κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα πιο ευρεία νίκη αν ήθελε.


Ο Μπακάλης ξεκίνησε το παιχνίδι με σύστημα 4-4-2.
Ο Καραγκιολίδης  ήταν στο τέρμα με τους  Παπαιωάννου ,Νόνη στο κέντρο και τους Σάββα και Γελαδάρη στα άκρα της άμυνας.Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Κόκας και Ρόκας με τον Διβανέ να αγωνίζεται ως επιτελικό μέσο τον Καμπλιώνη στα χαφ και τους Χρήστου και Σέττο να κάνουν το επιθετικό δίδυμο.

Ο Ολυμπιακός όπως προαναφέρθηκε έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει.Μέχρι το 28' οπότε και ο Καμπλιώνης με πλασέ έκανε το 1-0 μετά από αποτυχημένη προσπάθεια του Χρήστου ,ο Ολυμπιακός είχε δύο δοκάρια και πολλές ακόμα ευκαιρίες για να προηγηθεί.
Απέναντι του πάντως είχε έναν Οπούντιο προφανώς αποδεκατισμένο ,που έχει εγκαταλέιψει προ πολλού κάθε προσπάθεια για παραμονή.

Χρήστου και Νόνης είχαν τα δύο δοκάρια ενώ ο Χρήστου είχε και χαμένο τετ α τετ.
Μετά το γκολ του Καμπλιώνη τα πράγματα απλούστευτηκαν ακόμα περισσότερο και ήρθε ο Σέττος με δυνατό όμορφο σουτ από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής να κάνει το 2-0.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακος έπιασε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό και πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 15 λεπτά ενώ έχασε κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες.Ο Καμπλιώνης στο 50' έκανε με πλασέ το 3-0 και στο 55′ ο Σάββας έβγαλε τετ α τετ τον Διβανέ, αυτός ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έγραψε το 4-0.

Το 5-0 ήρθε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόκα.Από εκεί και πέρα ο Λάκης Μπακάλης έριξε τρεις νεότερους παίκτες στην ενδεκάδα με τους Πατσή ,Αγγελή και Ζάχο να παίρνουν το «βάπτισμα του πυρρός».

Το 6-0 έγινε με τον Σέττο που πέτυχε το δεύτερο τέρμα του με τα ερυθρόλευκα μετά από ασίστ του Διβανέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης (46’ Τόσκας), Νόνης (60’ Πατσής), Παπαϊωάννου, Ρόκας (55’ Αγγελής), Καμπλιώνης, Δ. Κόκας, Χρήστου (63’ Ζάχος), Διβανές, Σέττος.

Οπούντιος: Ανδρούτσος, Μουστάκας, Νικολόπουλος, Σίδερης, Ξεζώνοτος, Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Νούλας, Παπανικολάου, Πρέντι (27’ Πύλλιας), Ντούνης.



Κάρτες: 



Ο «κόραξ» του αγώνα
Δεν είχε προβλήματα η διαιτησία του Σουλίδη αφού δεν υπήρξαν δύσκολες φάσεις.



Μας άρεσε.... 
...Η ταχύτητα του Καμπλιώνη
Δεν μας άρεσε...



Είπαν:

Μπακάλης:«Κάναμε αυτό που έπρεπε αγωνιστικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, για μια ακόμη φορά για τη διάθεση και για την σοβαρότητα που δείχνουν στο κάθε παιχνίδι. Σήμερα είχαμε πολύ καλό ρυθμό από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Έπαιξαν και αρκετά νεαρά παιδιά και έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν, αρκεί να δουλέψουν με σύνεση και να είναι προσγειωμένα. Έχουν μέλλον στον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος και στα 90 λεπτά. Δεν υπήρχε φάση που να απειληθεί ο Καραγκιολίδης, ούτε η άμυνά μας κινδύνεψε. Βγάλαμε ωραίες φάσεις, πετύχαμε όμορφα γκολ. Ξεκουραζόμαστε μία εβδομάδα και έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι ακόμη. Να το δούμε κι αυτό με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια πίστη, προκειμένου να κλείσουμε θετικά τη χρονιά.
Θέλαμε να γεμίσουμε την περιοχή και παίξαμε με δύο φορ. Θέλαμε ένα γρήγορο γκολ. Όσο άντεξε ο αντίπαλος μας δυσκόλευε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και στη συνέχεια μέχρι το 20’ είχαμε μια δυσκολία. Μετά το πρώτο γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα για μας»».

Ρόκας : «Είχαμε πει πριν το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα ότι έχουμε τρεις τελικούς. Δεν μας νοιάζει πως είναι ο αντίπαλος, αλλά κοιτάζουμε το ίδιο σοβαρά όλα τα ματς. Νομίζω ότι το δείχνουμε στο γήπεδο. Κοιτάζουμε να κάνουμε το «τρία στα τρία», για να τελειώσει η χρονιά, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θεωρώ ότι δεν αντέχει σε κριτική. Ήταν ένας μονόλογος, μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Αυτό είχαμε πει στα αποδυτήρια με τα παιδιά. Να είμαστε σοβαροί από την αρχή για να πετύχουμε γρήγορα ένα γκολ. Μετά από εκεί και πέρα, πιστεύαμε, πως δεν θα είχαμε πρόβλημα. Δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα, ωστόσο, ήρθε το γκολ και η συνέχεια ήταν εύκολη για μας.

Συνεχίζουμε, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αλμυρό, θα το δούμε και αυτό το ματς με την ίδια σοβαρότητα, να κάνουμε ένα καλό φινάλε και να πάρουμε τους τρεις πόντους.»

Ζαχαρόπουλος : «.»



Μικρά&πικάντικα


  • Κάτι λιγότερο από 2000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ.
  • Μικρο-παρεξήγηση στο ημίχρονο με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να πιστεύουν πως ο νεαρός Πύλλιας έκανε χειρονομίες στην κερκίδα , ο προπονητής του Οπούντιου να τον υπερασπίζεται με...ζήλο και ο πρόεδρος της ομάδας της Βοιωτίας να μην θέλει να ξαναπατήσει σε γήπεδο ,όπως ο ίδιος δήλωνε ,μετά το τέλος της χρονιάς.
  • Την αποχώρησή του από τα ηνία του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε μετά την συνέντευξη τύπου ο Νίκος Τσεκούρας :«Δεν εκφράζω αυτή τη στιγμή ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο, εκφράζω τη δική μου άποψη και δηλώνω, πως δεν μπορώ να συνεχίσω να ηγούμαι αυτού του μεγάλου συλλόγου, γιατί δεν έχω ούτε τις οικονομικές δυνατότητες, ούτε τις ψυχικές αντοχές.Ας ελπίσουμε, επειδή ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα, να βρει τους ανθρώπους που πρέπει και την επόμενη χρονιά να βρει τη θέση του στο επαγγελματική κατηγορία. Προσωπικά, δεν θέλω να τρέφω φρούδες ελπίδες σε κανέναν, δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω και θα αποχωρήσει με το τέλος του πρωταθλήματος. Η πρότασή μου θα είναι, μετά τη λήξη της περιόδου, να προβούμε σε γενική συνέλευση με σκοπό να αναλάβουν τον Ολυμπιακό κάποιοι άνθρωποι, που έχουν τις οικονομικές δυνατότητες και τις γνώσεις» , ανέφερε μεταξύ άλλων.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...