Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Η ομάδα μας, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018  , στις 15:00 επιστρέφει στη φυσική της έδρα.


Το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο το τρίποντο αγωνιζόμενη στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος», στο «δικό μας» ΕΑΚ.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:
«Οφείλουμε όλοι να αποδείξουμε εμπράκτως την αγάπη μας στον Ολυμπιακό Βόλου,  να κατακλύσουμε το ΕΑΚ και να μετουσιωθούμε στον 12ο παίκτη, δίνοντας δύναμη και ώθηση στην ομάδα, προκειμένου να κατακτήσει το κρίσιμο αυτό «τρίποντο».

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αμβρυσσέα Διστόμου  στο ΕΑΚ:

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold. Tο εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.



Οδηγίες προς τους φιλάθλους
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ΕΑΚ.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και  αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...